2777
2789
عنوان

روانی شدم

226 بازدید | 10 پست

بچه ها حالم بده افسرده شدم عصبی شدم 21 سالمه دلم میخواد جیغ بکشم تا ی چیزی پیش میاد گریه میکنم 

شوهرم هیچ وقت درکم نکرده اشکامو پاک نکرده همدم نبوده باحرفاش اذیتم می‌کنه خیلی خسته مم ولی موقع هام ک خوبه دوسش دارم بهش وابسته م همش از خانواده ش حمایت می‌کنه منو نمی‌بینه ب من میگ حق نظر دادن نداری  اشکامو ک میبینه میگ مگ نگفتم گریه نکن میزنمتا 

وقتی حرفی میزنم میگه خفه شو می‌خوام با دستای خودش بکشمش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نمیتونم طلاق بگیرم اومدم فقط درد و دل کنم اشکام بند نمیاد گفتم شاید اینجوری آروم بشم 

چرا نمیتونی یا نمیخوای کلا؟ اینا فرق داره 

خب پس بهش فکر نمی‌کنیم 

ببین شوهرت وقتی چطوری ای باهات خوبه ؟ چطور هستی بد تر میشه ؟ 

کدوم چیزش خیلی رو مخته ؟ 

ببخشید میپرسم دوست داره ؟ چند سالشه ؟

ن نمیتونم طلاق بگیرم اومدم فقط درد و دل کنم اشکام بند نمیاد گفتم شاید اینجوری آروم بشم 

منم حالم بده من خودم تازه دعوا کردم بین دو دلی ام از اول بودم هنوزم هستم نمی‌دونم طلاق بگیرم یا نه

چرا نمیتونی یا نمیخوای کلا؟ اینا فرق داره  خب پس بهش فکر نمی‌کنیم  ببین شوهرت وقتی چطوری ...

چون عاشق هم بودیم بدون اون نمیتونم 

به همه حرفاش گوش میدم خودمو قوی نگه میدارم تاحالا ن ب خودش ن ب خانوادش بی احترامی نکردم مثلاً میام راجب خودمون حرف بزنم یهو میگ خفه شو واقعا با اون حرف من کلن خفه میشم صدام هیچ جوره در نمیاد خیلی احساساتیم حرفایی ک می‌شنوم از صد تا کتک بدترع ۲۸ سالشه 

چون عاشق هم بودیم بدون اون نمیتونم  به همه حرفاش گوش میدم خودمو قوی نگه میدارم تاحالا ن ب خودش ...

خب ببین یعنی همینجور عادی میگه خفشو یا بحث میشه خب فرق دارند اینا 

عزیزم اتفاقا شاید خیلی ساکت بود باید دفاع کنی بعضی جاها خب باهاش حرف نزن چند روز