2777
2789
عنوان

ناخن در گوشت

195 بازدید | 21 پست

سلام کسی تاحالا تجربه داشته ناخن شصت پاش بره تو گوشت؟

من معمولا خودم میتونستم درمان کنم

ایندفعه نتونستم

باید برم دکتر؟

سرپایی درش میارن؟

یا باید بستری بشم؟

اصلا مربوط به چ تخصصی هست؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه دردنااک خب مبخواب برو دکتر عمومی حتما میتونه دربیاره

برم بیمارستان؟

یه بیمارستان ارتوپد نزدیک خونمونه بنظرت انجام میدن؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
چطور درمان میکردی  داییم چندبار کشید ولی بارم همونطوره خودمم درگیرم باهاش

یکم گوشت پامو شکاف میدم ناخنو درمیارم بیرون

امشب نتونستم

جراح عمومی  من رفتم درش آورد بی حس میکنه پاتو بعد دو ساعتم مرخص  ولی فایده نداشت چون باز ...

منم همیشه درگیرم😓

وای منم هی می‌ره داخل کنار پام الانم باز رفته داخل عفونت کرده در می‌کنه 

انگشت منم عفونت کرده

پسرمم هی پامو لگد میکنه جیغم در میاد😓

منم چند سال اینطوری بودم یه نفر گفت ناخن رو نباید از ته بگیری بزار ناخنت بلند بشه تا از گوشت بزنه بی ...

من ناخنام تیز مجبورم کوتاه کنم⁦🙊