2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطره پرسیکا بگیر قرقره کن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

زاج داری همونایی که داخل اسفندهم میریزن بذار روش میسوزه اما بتونی ده دقیقه نگه داری خوب میشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

رب انار اصل بخور البته اول توی دهنت مزه مزه کن و بمکش بعد قورت بده.من دخترم زیاد آفت میزد این راهکار واسش عالی بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من دهانم همیشه خدا پر افت و زخم بود دکتر متخصص فک و دهان رفتم دارو داد خوب نشدم که نشدم بدترم شد. رفتم داروگیاهی گفت انار رو خوب بشور دونش کن. پوست انار رو بذار رو گاز حدود یکی دو ساعت بجوشه، آبش رو صاف کن و تا یک هفته تو دهانت خوب بچرخون بریز دور خیلی بد طعم ولی روز سوم خوبه خوب شد و الان دو ماهه فک کنم آفت نزدم. من در روز دو سه بار اینکارو میکردم

ضمنا آفت دهان علتش معده هم هست و ممکنه محیط دهانت هم میکروبی باشه. مرتب مسواک کن و هفته ای یکبار با ...

دلیل اصلیش پایین بودن ایمنی بدن و آهن هست

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست