2777
2789
عنوان

آیفون دارا

259 بازدید | 39 پست

چرا ی سری ها انقدر ب آیفون علاقه دارین؟؟ 

برام سواله واقعا چی داره ؟ کیفیت داره؟ خب گوشی سری s سامسونگ هم واقعا با کیفیته

خوش دسته؟ خب خیلی ار گوشی ها خوش دستن 

من واقعا واسم سواله چرا علاقه دارین؟ من خودم s۲۰ دارم جواب کارامو میده 

میشه جواب سوالمو بدین واقعا واسم سوال شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیفیت دوربین و یه سری پارازیت های گوشی های دیگه رو نداره 

یه چیز دیگه هم اینکه من کلا با فیس گوشی هاش حال میکنم اصلا خوش استایلن ولی گوشی های سامسونگ یا بقیه به نظرم خیلی مستطیلین

دکتر کوچولو
عادته..خیلی وقته دارم از اون زمان ک مد نبود. ی سامسونگ برای کارای اپ ایرانیام دارم اصلا نمیتونم باه ...

دقیقا از یه جایی به بعد عادت میکنی به آیفون چون بهتر کار میکنه به نظرم

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

امنیت بالاتر سرعت و پردازش سریع همین ۲ تا کل اندروید می بره زیر سوال

مگه چیکار میکنید با گوشی که امنیت یا سرعت پردازش ش برات مهمه؟؟

الان واسه منم خیلی سرعتش خوله چهرمو از رو ماسک هم تشخیص میده موقع باز کردن قفل خیلیییی سریع کارام راه میفته 

یعنی مثلا آیفون ۱۵ کیفیت دوربینش خیلییییی با آیفون ۱۳ فرق  داره که تا مدل جدید میاد ی سری ها س ...

اره واقعا تفاوت داره ۱۵ کیفیت دوربینش یه چیز دیگس ولی به شخصه عمرا ریجستری نشده نمیگیرم چون حوصله دوتا گوشی باهمو ندارم 

و کارام با اپ های ایرانی کمه 

دکتر کوچولو
مگه چیکار میکنید با گوشی که امنیت یا سرعت پردازش ش برات مهمه؟؟ الان واسه منم خیلی سرعتش خوله چهرمو ...

عزیزم تفاوت هاشو گفتم

کسی ک اهل کار سنگین و گیم بازی کردن سرعت مشخص میشه

حتی پرچمدار سامسونگ s24 ultra هنگ و لگ داره ولی توی آیفون شما لگ و هنگی نمی بینی

عادته

ایفون بگیری دستت گرافیکش پردازشش طوریه دیگ اندروید به چشمت نمیاد😅

چی داره توش نمیدونم

ولی اصن نمیشه ولش کرد لامصبو

اصن سامسونگ اولترا هم بدی ها به دل نمیشینه

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

مگه چیکار میکنید با گوشی که امنیت یا سرعت پردازش ش برات مهمه؟؟ الان واسه منم خیلی سرعتش خوله چهرمو ...

برای ماهم همینه ولی من به شخصه دیدم هم با اندروید کار کردم هم ایفون قاطی کردنا و کندی هاش به شدت کمه

دکتر کوچولو
عزیزم تفاوت هاشو گفتم کسی ک اهل کار سنگین و گیم بازی کردن سرعت مشخص میشه حتی پرچمدار سامسونگ s24 u ...

بابا من s20دارم تا حالا هنگ نکرده ۲۴ ای دارم بازی می‌کنم با گوشی 

اسفند سال ۹۹ خریدم