2777
2789
عنوان

مامانم ابجیم

224 بازدید | 16 پست

مامانم گف فردا به شوهر بگو بیاد ما رو بیارع اونجا نمیگم هااا نیان یا چی من از خدامه من سه هفتس بخاطر سرما خوردگی نرفتم بیرون که دخترم سرما میخوره مامانم اینام مریضن سرما خوردن بیان دخترمم بگیره شوهرم میترسم شر به پا کنه از اونا گرف چیکا کنم🥺الان میایید کلی حرف بارم میکنید

به مادرت بگو دخترتو نبوسه و نزار پیش هم بشینن

پنجرها رو باز بزار هوا رد و بدل بشه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همیشه سر اینکه دخترم مریض نشه داستان دارم آخرم باز سرما میخوره

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
وا خوب رک بگو مادرم سرما خوردی بچم کوچیکه انشالله یه وقت دیگه بیایید یا بگو ماشین شوهرم خرابه نمیتون ...

نتونستم بگم اون گف شما میایید منم گفتم نه شما سرما خوردیت نمیتونم بیام دخترم مریض میشه گف به شوهرم بگو بیاد ما رو ببره

منم همیشه سر اینکه دخترم مریض نشه داستان دارم آخرم باز سرما میخوره

ممنم بخاطرش سه هفتس بیرون نرفتم اونیکی هفته ها هم هفته یبار بیرون میریم اون تو ماشین میشینیم که یه وقت سرما نخوره

هوا سرده پنجره ها رو باز بزارم بازم سرما میخوره

پشنهاد دوستان خوب بود یه بهونه بیار  بگو شوهرم امروز خیلی کار داره نمیتونه بیاد دنبالتون 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
نتونستم بگم اون گف شما میایید منم گفتم نه شما سرما خوردیت نمیتونم بیام دخترم مریض میشه گف به شوهرم ب ...

عزیزم درکت میکنم نخواستی مامانت ناراحت بشه ولی دوراز جون دوراز جون به سرفه های که بعدا خدایی نکرده دخترت بزنه فکر کن

ببین من از روز پدر دیگه خونه مامانم نرفتم چون سرما خورده بودن تازه خداروشکر خوب شدن قرار بود فردا برم بازم ترسیدم گفتم یکشنبه میام

فقط به خاطر دخترم تازه به مامانم گفتم اومدیم باید ماسک بزنی

فردا رک و با احترام بگو بگو مامان جون از دستم ناراحت نشیا میترسم دخترم بگیره ازتون میشه چندروز دیگه بیایید مامانته دشمنت یا غریبه نیست عزبزدلم

بگم ماشین خرابه نمیتونه بیاد

اره خوبه

یه چیزی بگو ناراحت نشن

سرما خوردگی ۳ روز اول انتقالش  سریع هست 

اما وقتی ۳ روز اولش بگذره زیاد انتقال پیدا نمیکنه

چون می‌ره تو مرحله بهبود( البته در بیشتر موارد, دوستان منو نخورند)

اون موقع برین دنبالشون

الهم عجل لولیک الفرج
عزیزم درکت میکنم نخواستی مامانت ناراحت بشه ولی دوراز جون دوراز جون به سرفه های که بعدا خدایی نکرده د ...

خانواده ای من درک ندارن به مامانم بگم ماسک بزن میگه من خفه میشم نمیتونم نگه دارم.... 

خانواده ای من درک ندارن به مامانم بگم ماسک بزن میگه من خفه میشم نمیتونم نگه دارم.... 

ب بچت فکر کن خودت بیشتر زجر میکشی تا خوب بشه

دوهفتس دخترم مریض شدتبش خیلی رف بالا داشتم قشنگ سکته میکردم حاضر بودم بمیرم نبینم دخترم مریضه اصلا کشش مریضیشو ندارم بعدشم ک غذا نمیخوره ی مدت بعدشم کمبود وزن

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه