2821
2789
عنوان

شپش

111 بازدید | 12 پست

سلام دوستان لطفا یه راه حل پیشنهاد بدین من تقریبا نزدیک چند ماه هست شپش گرفتم اونم شدید با قطار مسافرت رفتم چندین ماهه درگیرم موهامو کوتاه کردم داروهای زیادی امتحان کردم ولی تاثیر نداشته

شما چه راهی پیشنهاد میدین؟ 

از کجا فهمیدی شپش داری 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه راه حل بهت میدم منو کل خوانوادنو نجات داد واقعا دارم میگم تبلیغ نیست یه کانال ایتا دارم قطره داره ب اسم قطره معجزه واقعا برای من معجزه کرد قیمتشم خیلیییی پایینه اگه میخوای بزارم لینکشو 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
محلول نایلیس رو بگیر.. شامپو شپش سریتا‌..

نایلیس اصلشگیر نمیاد حداقل برای من که اینجوری بود مشابه با همون اسم بهم دادن که یه شونه و روغن داشت و برام بدون تاثیر بود

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
یه راه حل بهت میدم منو کل خوانوادنو نجات داد واقعا دارم میگم تبلیغ نیست یه کانال ایتا دارم قطره داره ...

این قطره ها عالین خدا خیر به سازندش بده😁

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
2824
2823
2791
2779
2792