2777
2789
عنوان

لیزر کیا رفتن

342 بازدید | 24 پست

چند دیقه طول میکشه فول بادی؟ من چرا کم درد حس کردم یعنی بقیه جاها اصلا نمیزد؟ رولی رفتم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۰ الی ۴۰ دیقه...بستگی ب استانه دردت داره...من خودم استانه دردم‌بالاست...بعد اپراتور میگفت واقعاااا هیچ دردی نداری؟؟؟؟؟میگفتم ن میگفت اخه درجش خیلی بالاعه ها...فقط مچ پام ب شدت درد میگرف😂

رولی چرا رفتی؟ دیگه نرو  رولی ها قدیمی ان ریسک بیماری ام بالاس جوابدهی هم کم

وای یعنی مریض میشم؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
رولی اصلا بهداشتی نیست  پول خوب بده با دستگاه سری شخصی برو وگرنه ممکنه یه بیماری پوستی هم از ...

پول خوب دادم والا:/ بقیه رفته بودن جواب گرفته بودن منم رفتم الان ترسیدم از بیماری که کفتی

من دستگاه ای لایت میرم خیلی درد داره و بی حسی میزنم ولی نتیجه اش خیلیییی خوب بوده برام

صورتمو یه بار رفتم دیگه در نیومد 

رونم همون جلسه اول راه راه شد

زیر بغلمم چند تا دونه در اومد 

خیلی راضی بودم با این که واقعا درد داره

من دستگاه ای لایت میرم خیلی درد داره و بی حسی میزنم ولی نتیجه اش خیلیییی خوب بوده برام صورتمو یه با ...

رولی یا شات؟