2777
2789
عنوان

تیتر هپاتیت بی

64 بازدید | 2 پست

دوستان اگه آزمایش هپاتیت بی دادین و کم بوده و واکسن زدین و اینا کلن میشه برام توضیح بدین کجا آزمایش دادین شرایط آزمایش واسه واکسن کجا دریافت کردید ، ممنون 

منم میخوام بدونم.لطفا منم لایک کن....من متولد ۶۸ هستم .حدود ۱۵ سال پیش دولت گفت متولد ۶۸ را واکسن میزنیم ولی من نزدم ..تازگی ها آزمایش هپاتیپ دادم خداراشکر منفی بود ..مادر شوهرم و خواهرشوهرام همشون دارن .ولی شوهر من نداره..خیلی میترسم.دخترمم آزمایش داد منفی بود

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

حالا میخوام برم ازمایش بدم ببینم واکسن بچگیم زدم یانه..اگه نزده باشم نمیدونم کجا باید برم..

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.