2777
2789
عنوان

پریود

116 بازدید | 14 پست

سلام من عقدم ۳ روزه از تایم پریودم میگذره رابطه بدون دخول کامل بوده یعنی هنوز دخترم رابطمون با همسرم مقعدی بوده الان بی بی چک هم زدم یکم صبر کردم یه خط شد میشه بگین چیکار کنم واقعا خیلی میترسم عرق رازیانه و زعفرون هم خوردم 

کاربری دست چند نفره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری رابطه مقعدی اجازه میدین🫤🥲

هی خواهر سر همین با شوهرم بحث کردم گفتم بزار تا عروسی هنوز خیلی بچم و اونم ناراحت شد خیلیی ک تا سه روز حرف نزد مجبورم اجازه بدم🥲😔

کاربری دست چند نفره

هی خواهر سر همین با شوهرم بحث کردم گفتم بزار تا عروسی هنوز خیلی بچم و اونم ناراحت شد خیلیی ک تا سه ر ...

چند سالته عزیزم . نمیتونه راه های دیگه خودشو ا.ر.ض.ا کنه. آخه برا هردوتون کلی ضرر داره🥲

یعنی کارم شده گریه اخه مطمئنم اتفاقی نیافتاد ولی منی ک همیشه پریودم دقیق بوده الان سه روز تاخیر اخه

اشکال نداره پیش میاد.  بی‌بی چکتم ک‌منفی بوده پس بد ب دلت راه نده

چند سالته عزیزم . نمیتونه راه های دیگه خودشو ا.ر.ض.ا کنه. آخه برا هردوتون کلی ضرر داره🥲

۱۷ سالمه خیلی بهش گفتم اخه 😭 کیه ک گوش بده 

کاربری دست چند نفره

نمیشه اخه شرایطش نداریم  این رابطه خیلی ضرر داره؟؟ 🥲

یه سرچ‌کن راجبش مطالب زیادی هست. باعث عفونت در همسرت میشه برا خودتم باعث شقاق مقعدی یا بواسیر و بی اختیاری مدفوع و... خلاصه ک اونجا خروجیه ن ورودی!

یه سرچ‌کن راجبش مطالب زیادی هست. باعث عفونت در همسرت میشه برا خودتم باعث شقاق مقعدی یا بواسیر و بی ا ...

باشه مرسی از وقتی ک گذاشتی🫂

کاربری دست چند نفره

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز