2789
عنوان

مادر شوهرم

376 بازدید | 17 پست

بچها من دیگه واقعا خسته شدم از دست مادر شوهر  و خواهر شوهرم 

شوهرم همش درحال پول دادن ب ایناس 

من نمیگم نده همچین ادمی نیستم ولی خب تعادلم خوبه دیگه 

پدرشوهرم پول داره ولی مادرشوهرم ازش حساب میبره 

همش میگه خبری اون بم نمیده هر روز ی مبلغی از شوهر من میگیره 

خواهر شوهرم شوهرش معتاده شوهرم خرج بچشو ی وقتا میده پول درمانشو میده 

ب خواهرش میده 

من نمیگم نده ولی ب اندازه ن هر روز هر روز 

شوهر من هرچی داشته باشه ام  برای زن بچشه 

چرا خانواده ب خصوص پدر مادر هم واجبه یاری رسوندن ولی هر روز هروز 

میخواد بره بازار ب شوهرم زنگ میزنه 

میخواد بره مستفرت ب شوهرم میگه 

لباس میخواد ب شوهرم میگه 

وسیله خونه میخواد ب شوهرم میگه 

امشب شوهرم برگشت بم میده من اگه بخوام ب مادرم بدم از تو ابایی ندارم ک ترسی ندارم ک 

انقد ناراحت شدم 

گفتم تو دیگ من بعذ جریت داری بده 

ی هزار تومن بدی من راضی نیستم حرومع حروممم

هیچی نگفت فقط نگام کرد  هرچی گفتم گفت باش سر تکون داد منم از پیشش کارگاهش بودم 

زدم بیرون 

اومدم خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بده اینجوری متنفرم از این جور مردا اونا هم باید درک شعور داشته باشن که متاسفانه ندارن.به شوهرت بگو‌ چرا ازدواج کردی پس میموندی خرجشون می‌دادی تا آخر عمر که به منم نگی ترسی ندارم ابایی ندارم من اصلا این چیزا کله ام نمیکشه

شوهرت پولداره؟؟حالا تو هروقت هر چقدر بخوای ب تو هم میده؟خونه و ماشین ب اسمت میزنه یا برات طلا اینا م ...

بابا ب من میده نمیگم نمیده ولی ادم باید ی اصولی تو زندگیش داشتع باشه 

این جوری پنهونی پول گرفتن از شوهرم انگار منو له میکنن 

بخدا من نمیگم نده بده ولی ب اندازه اخه هر روز هر روز ؟

پول ببخشید خواهر شوهرم ف ال میگیره رو هم شوهرم میده 

همسر منم همینه به مادرش کمک میکنه یا اینکه درامد پدرشوهرم سه برابر درامد ماست😔

همش میگه هیچی نگو ولش کن اله بله دهن منو با خدا میبنده ک اره خدا خیر برکت ازمون میگیره 

ولی خداهم راضی نیس ب این جوری 

همش میگه هیچی نگو ولش کن اله بله دهن منو با خدا میبنده ک اره خدا خیر برکت ازمون میگیره  ...

حرفش درست ولی در جایی که واقعا توان مالی نداشته باشن یا همسرش درقید حیات نباشه یا خیلی پیر باشن بدون هیچ در آمدی اینجوری باشه آره وظیفه هست 

همش میگه هیچی نگو ولش کن اله بله دهن منو با خدا میبنده ک اره خدا خیر برکت ازمون میگیره  ...

همسر منم همینو میگه🥺 میگه احترام پدرو مادر واجبه خیرشون میزسه بهم نمیدونم والا من که دیگه ولش کردم دیگه اصلا برام مهم نیس چی کار میکنه شاید یه خیریتی هست که خدا سرراهمون قرار دادتشون من که به خدا توکل کردم

بابا ب من میده نمیگم نمیده ولی ادم باید ی اصولی تو زندگیش داشتع باشه   این جوری پنهونی پو ...

ببخشیدا خواهر شوهره چقد پرو هستش تو این اوضاع بی پولی حالا دنبال این چیزا نری نمیشه 

اینکه فرزند خلف مامان باباشونن😂 همسرم ۶ تا خواهربرادر دیگم داره این همسر من چون ته تعاری بوده اینجو ...

همسره من تو خانوادشون تک جاری هام داداشاش دوسش دارن همه تعریفشو میکنن اینم گاهی از این کارا می‌کنه البته دور از چشم من خدارو شکر مادر شوهرم حقوق بگیره ولی درکل هوای کل اعضای پرجمعیت خانوادشون داره حالا مالی نباشه جوره دیگ چون خودش کلی قسط و اینا داره من زیاد خودمو درگیر نمیکنم حوصله ندارم