2777
2789
عنوان

طلاهامو‌ چکار کنم بنظرتون

198 بازدید | 12 پست

۶ تا النگو تک‌ دارم و ی تک‌پوش 

ی سرویس دارم ی گردنبند دارم دستبند اینا همش کناره ۳۰ گرم میشن 

چون سرویس و دستبند اینا همه رو مهمونی به مهمونی میندازم همش‌ تو خونه کناره میترسم گم‌ کنم یا ی موقع دزد ببره  دلم میسوزه بنظرتون چکار کنم ؟

جای من بودید چکار می‌کردید ؟

مادرم میگه همه رو برو‌‌ بدع النگو بگیر همیشه دنبالت هست خیالت راحته ۲ ماه دیگه عروسیمه بعد عروسی برم النگو بگیرم همه رو 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوماه دیگ عروسیته بعد میخای سرویستو بفروشی؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

النگو خطرناکه اتفاقا چون ممکنه خفتت کنن

کلا طلاهاتو مراسم به مراسم بنداز

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
هم بانک هم طلافروشی

بانک که باید خودتم پول بدی که نگه دارن برات. 

شما انجام دادی؟؟واقعا سود میده؟!

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
نه بعد عروسی میفروشم‌ قبلش که نه

اهان ن بابا نکنیا حیفه هرکدوم جای خودش. مثلا بعد عروسیت ی عروسی دیگ دعوت شدی بدون سرویس بد میش ک

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بانک که باید خودتم پول بدی که نگه دارن برات.  شما انجام دادی؟؟واقعا سود میده؟!

مامانم طلا از طلافروشی به عنوان پس انداز خرید ، همونجا هم گذاشت

مبلغ سودشو گفتا ، یادم رفت   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻