2777
2789
عنوان

کیا دانشجو اند؟ 🫤🫵

195 بازدید | 30 پست

الان اینجا چه غلطی میکنی دقیقا نباید سر درست باشی؟

شوخی کردم خواهری 💋😂 رشته تون چیه و چند سال دیگه باید بخونی؟  من روانشناسی رو موندم من کلا حفظیاتم خیلی خیلی بده و یک کتاب و هی دور خونه می چرخم و هی می خونم هی یاد اوری به معنی واقعی دهنم سرویس شد البته من دانشگاه نرفتم هنوز شما بگید هیییی

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهندسی میخونم ترم دوم هستم کنارشم آموزشگاه میرم  باورت میشه پاره شدم؟ پارههههه شدم

اموزشگاه چی؟ الهی برات بمیرم حتی نمیخوام خودم و جات تصور کنم 😂 ولی مطمئنم خیلی موفق میشی 

مهندسی کامپیوتر  دیگه از شدت الگوریتم و ریاضی و اینا پاره شدمممم

فک کردم صنایع یا اینا باشی😂 آره شنیدم کلا کامپیوتر برای انتخاب خط خطی کردم همین جوری هم حوصله‌ام سر حسابان سر میره

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
اموزشگاه چی؟ الهی برات بمیرم حتی نمیخوام خودم و جات تصور کنم 😂 ولی مطمئنم خیلی موفق میشی 

چون مهندسی کامپیوترم واسه برنامه نویسی و طراحی سایت میرم آموزشگاه برا مدرک تخصصی 

یه ساعته از دانشگاه برگشتم تازه فردا از صبح تا ۵ عصر دانشگام از ۶ تا ۷ونیم هم آموزشگام 😂

خدانکنه عزیزم♥️ ممنونم همچینین

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
چون مهندسی کامپیوترم واسه برنامه نویسی و طراحی سایت میرم آموزشگاه برا مدرک تخصصی  یه ساعته از ...

موفق باشی خوجملم 

فک کردم صنایع یا اینا باشی😂 آره شنیدم کلا کامپیوتر برای انتخاب خط خطی کردم همین جوری هم حوصله‌ام سر ...

نه بابا صنایع اینا رو که بچه ها مهندسی اصلا جز مهندسی به حسابش نمیارند 

اگه واقعا میخوای مهندسی و درساش رو درک کنی یا باید بری کامپیوتر یا برق یا مکانیک یا عمران کلا این چهارتا تو مهندسی ها تاپ هستند😂 میشی یه پا ریاضیدان

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
من ترم دو داروسازیم

واییی تو که دیگه کارت ساختس 😂 حتی خیلی سخته ولی موفق میشی میدونم تو هم بهم روحیه بده درس هام موندن همین طور 😂