2777
2789
عنوان

بیبی چک

74 بازدید | 5 پست

سلام خانما من پنجشنبه سقط داشتم.هنوز سونو نرفتم فردا قراره برم سونو که میشه یه هفته . یکی دو روزم بیشتر خونریزی نداشتم بعدش لکه بینی بود هنوزم لکه بینی دارم. 

امروز بیبی چک زدم مثبت نشون داد . پررنگ بود خطش. بنظرتون عادیه بعد سقط چه مدت بیبی چک مثبت نشون میده یعنی ممکنه اصلا سقط نشده باشه و سرجاش باشه؟!

لخته ازت دفع شد  چه شکلی بود؟

این ازم دفع شد با درد خیلی زیاد . تقریبا دو بند انگشت بود داخلش رگه ی سفید داشت و سفت بود حس کردم جنینه . فردا صبحش هم یه لخته ی بزرگ دفع شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ازم دفع شد با درد خیلی زیاد . تقریبا دو بند انگشت بود داخلش رگه ی سفید داشت و سفت بود حس کردم جن ...

احتمالا سقط شده چون خودم هم که سقط شد همینطور که میگی بود 

ممکنه که کامل دفع نشده باشه برو سونو 

واسه منم بعد خونریزی سقطم زیاد نبود وقتی گرمیجات میخوردم خونریزی شدید میکردم لخته دفع میشه 

بعد از دو ماه هم که تست میزنم مثبت میشد اما کمرنگ بود

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
احتمالا سقط شده چون خودم هم که سقط شد همینطور که میگی بود  ممکنه که کامل دفع نشده باشه برو سون ...

فردا میرم سونو . امیدوارم بقایا خود به خود دفع بشن و نیاز به کورتاژ نداشته باشم. 

هنوز لکه بینی دارم ولی خونریزی اصلا.گاهی وقتا لخته های خیلی ریز هم ازم میاد.ولی خیلی کوچیکن.

فردا میرم سونو . امیدوارم بقایا خود به خود دفع بشن و نیاز به کورتاژ نداشته باشم.  هنوز لکه بین ...

همینا داره دفع میشه زعفرون غلیظ بخور 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️