2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه چیشده عزیزم میخوای بگی سبک شی یکم

من شوهرم معتاده لعنتی دست بزن داره ۵ساله تحملش میکنم خستع شدم خاتوادمم میگن بچه رو بزار و بیا منم یک دختر دارم وابسته نیستموبراش اونم مثل باباش نمیدونم چیکار کنم

من شوهرم معتاده لعنتی دست بزن داره ۵ساله تحملش میکنم خستع شدم خاتوادمم میگن بچه رو بزار و بیا منم یک ...

دختر ۵ ساله ر با معتاد تنها گذاشتن اشتباه لطفا اینکارو نکن

نمیخوام اذیتت کنم ولی با خودخواهی کل آینده و زندگی یه دختر ۵ ساله رو خراب نکن 

طلاق بگیر حضانت بچه رو هم بگیر کار کن خونه بابا هست دگ خرج دخترتو دربیار

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕
 دختر ۵ ساله ر با معتاد تنها گذاشتن اشتباه لطفا اینکارو نکن نمیخوام اذیتت کنم ولی با خودخواهی ...

دخترم ۴اشتباهی نوشتم ۵ ای خواهر دلم ایتقدر گرفته نمیزارن خانوادم قبول نمیکنن میگن بچه ب پدرش وابسته نمیشه بیاریش چون بهانه میگیره 

خستم بخدا🥺

دختر ۵ ساله ر با معتاد تنها گذاشتن اشتباه لطفا اینکارو نکن نمیخوام اذیتت کنم ولی با خودخواهی ...

از لحاظ بچه رو میدم دیگه ب مادرشوهرم بخدا کل خاتواده ادم های خوبی هستن ولی شوهر من سگه سگ

گل ک راحت ترک میشه  پس خودشه که نمیخواد و قصد ترک نداره دگ

ارع خودش نمیخواد میگه من همینم خوشی خوش باش نیستی ب سلامتی هزار بار بیرونم کرده منو هیچ جا نمیزاره برم خونه مادرم بزور هفته یکبار خودش همیشه در حال تفریح و عشق و حال