2789
عنوان

فامیلمون

95 بازدید | 4 پست

پارسال ی وسیله گرفتم هشتصد تومن ,پول همراهم نبود یکی از دخترای فامیل باهام اومده بود اون کارت کشید البته گفتم نمیخوام بخرم بعدا میام مبخرم گفت نه خودم میگیرم ، برگشتنی ب بابام گفت پولو بزنه اشتباهی ششصد تومن ریخته بود دویست تومنش موند ، بعد این دختره خونشون شهر دیگس با خونوادش حرفش شده بود یک سال اومده بود خونمون تلپ شده بود نمیرفت بعد خونه داداش و خواهرشم همینجا بود خونه اونا هم ی روز نمیرفت دیگه ول کن ما نبود خیلیم ادم بی ادب و فضول و دخالت کنیه ب هر حال گفتیم زشته سر فامیل بودن یکسال  تحملش کردیم بدون منت, الان میبینم زنگ زده پارسال دویست تومنو بهم ندادی بفرستش واسم طرف بدبخت بیچاره هم نیست الان محتاج دویست تومن باشه خیلی بهم برخورد واقعا ، شما باشین چه واکنشی نشون میدین ب این حرکتش؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیچی براش میریزم عذرخواهی هم میکنم دیرشده

نه گلم مبخوام سیصد بزنم واسش بگم اینم بابت اینکه دیر شد ولی واقعا طرف انقد بیچشم و روئه که این همه خوبی ما زو نادیده گرفت ولی دویست تومن خودشو دید؟!در طول عمرم یک روزم خونشون نرفتم ولی یکسال مداوم خونمون بود

پولشو همون موقع میدادم ک ب اینجا نرسه زنگ بزنه

واقعا یکسال این همه خونه ما گوشت و مرغ خوردو فراموش کرده بعد اینو‌یادشه؟! همون موقع هم زمانی بودکه خونه ما تلپ شده بود باهام اومد بیرون وگرنه رابطه ای ندارم باهاش که بخوام باهاش جایی برم اون حساب کنه