2777
2789
عنوان

اتاق فرار

199 بازدید | 30 پست

تا حالا اتاق فرار رفتید؟ اگه رفتید چطوری بود تعریف کنید لطفاً من دوستم بلیط گرفته برا اتاق فرار اما من تا حالا نرفتم نمی‌دونم چجوریه مسئله هاش با چی میترسونن ادمو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسرم چند وقت پیش رفته بود

بستگی به سناریو داره

مثلاً مال این ها یه دختره رو اسید پاشی کرده بودن بعد پسرم و دوستاش باید اون فرد رو پیدا میکردن

هی باید معما حل کنند تا رمز گشایی بشه

چند تا اتاق با دکور جالب و وحشتناک

ودختر باگریم سوخته

پسرم که می‌گفت همش چشامو میبستم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

سلام  ببین بعد از 4 ،5 تا اتاق فرار رفتن میبینی که یه الگوی خاصی رو پیروی میکنن نه همش ولی یکی ...

تهرانیم راستش خودمم نمی‌دونم کدوم اتاق فرار و گرفته فقط بهم گفت باید بیای😐😂

تهرانیم راستش خودمم نمی‌دونم کدوم اتاق فرار و گرفته فقط بهم گفت باید بیای😐😂

خونتون کدوم سمته 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

پسرم چند وقت پیش رفته بود بستگی به سناریو داره مثلاً مال این ها یه دختره رو اسید پاشی کرده بودن بع ...

اکتور بازی گفته نباید چشاتونو ببندید و گرنه از بازی کیک میشید بیرون 

پسرم خیلی ترسیده بود ولی دوست داشت

میگه یبار خانوادگی بریم 

اکتور بازی گفته نباید چشاتونو ببندید و گرنه از بازی کیک میشید بیرون 

این ماسک رو گذاشته روچشماش

میگه همش بقیه رو بغل میکردم از ترس 😅