2777
2789
عنوان

پول طلاهام..

95 بازدید | 2 پست

چندماه پیش همسرم میخاست ماشین بخره منم گفتم طلاهام و میفروشم که تقریبا ۱۲۰ تومن .پنج تا النگو و انگشتر نشون و گوشواره هام. بعد ی مدت ماشین و فروخت و یکی دیگه گرفت و بعد دو س هفته باز اینم خواست بفروشه و واسه همین که ماشین می‌گرفت یکم پول قرض گرفته بود 

منم خیلی تو فکرم بود بدهیمون و بدیم گفتم خوب میشه ماشین و میفروشه بدهیو میدیم و بقیشو دوباره طلاهام و میگیرم بعد که فروخت گفت پولشو دادم یکی از رفیقام نیاز داشت میخاست زمین بگیره🥲 منم چیزی نگفتم ولی بابام میگفت ازش ی رسیدی چیزی بگیره که دوروز دیگه اتفاق بدی نیوفته .. بهش گفتم گفت نه این آدم رفیق منه و اعتماد دارم و این حرفا امروز مادرشوهرم اومد خیلی ناراحت بود میگفت پول و به کی داده کاش دوباره طلاهاتو می‌گرفت مثلا تازه عروسی .. و اونم پسره ام گفته ۷.۸ ماه دیگه پولو برمیگردونم خب پول مام دستش داره بی ارزش میشه دیگه 

الان چیکار کنم؟ به شوهرم فشار بیارم که پول و پس بگیره؟ من طلا نمیخام ولی هنوز به خیلیا قرضیم این قضیه خیلی اذیتم میکنه چندباریم ب همسرم گفتم میگه دیگه پولو دادم رفته اونم ماهی ۲.۳ تومن میخاد بده ولی من نمیخام بگیرم ازش اون رفیقمه زشت میشه:/

کسی ک خودش بدهکاره چرا قرض میده ب یکی دیگه..عجیبه شوهرت

اره والا نمیدونم چیکار کنم خودم چند وقته میخام برم کاشت ناخن یاد بگیرم گقت ماشین و بفروشم ی مقدار پول میدم بهت ولی نداد:/ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷