2777
2789
عنوان

پسری که بدنش...

666 بازدید | 23 پست

حس میکنم خانم ها هیکل آقایونی که بابابزرگی هستن و بیشتر دوست دارن یه بار عکسه یه بدنساز و به مادر و خواهرم نشون دادم حالشون بهم داشت میخورد روزی دوساعت تمرین میکنم آخرش اونی که همش میخوره و میخوابه دوست داشتنی تره...نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد سن و سال مادر و خواهرتون بالاست 🤕من عاشق اندام و قد و قواره و استایل شوهرم شدم از اول

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

همسردخترداییم ورزش کاره

عکسش رودیدم واقعابالاآووردم

شبیه خرخاکی بودبدنش🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

من بدنسازی کارنیکنم دوسدارم شوهرم ورزشکار باشه 

ولی دوستم بدش میاد 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

درود داداش گل،

وقتی داری از واژه (دوست داشتنی) صحبت میکنی...هیییچ وقت ملاک های ظاهری نباید دخالتی داشته باشن...درسته ظاهر هم به خودی خود خیلی مهمه، ولی کل ملاک ظاهری اینه که آدم به خودش برسه برای خودش و دل خودش...نه برای (جنس مخالف) اگه دنبال این هستی که دوست داشتنی باشی...سعی کن خوب و با شخصیت رفتار کنی تا بیشتر جذاب و دوست داشتنی باشی     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...