2777
2789
عنوان

رانندگی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 36 پست
اره عزیزم من بار اول کتاب و خوندم  رد شدم رفتم دیدم همون سوالاس اومدم خوندم دومین بار قبول شدم

الهی شکرررررر مبارکت باشه..گلی من امروز ثبت نام کردم چندوقت دیگه امتحانع.؟

..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Samir says : اینم بگم، کامنت بالاییم برای رانندگی بود ولی برای آزمون کتاب. اون خیلی مهم نیست. خود کتابو بخونید اکیه. هر چی اونا گفتن.. 

انشالله که موفق باشین،، 🌹

(کامنتمو دیگه برنداشتم) 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

من چن ماه پیش گواهی نامه گرفتم کلاسای آیینو گفتن اجباری نی نرفتم بعدم ۶۰۰ تا سوال دادن ک بخونم دوبار روش خوندم بدون غلط قبول شدم زمانش هم بعد از کلاسای شهری میتونی عقب بندازی ولی جلو ن باید حتما بگذرونی شهری رو بعد آیین نامه رو بدی  

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
ن منظورم اینه فقط سوال ۴گزینه ای میاد یاازینا ک توضیح میخواد

۴گزینه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
الهی شکرررررر مبارکت باشه..گلی من امروز ثبت نام کردم چندوقت دیگه امتحانع.؟

هنوز امتحان نیس باید کلاس های رانندگیت هم تموم بشه بعد آیین نامه رو میگرن بعد امتحان شهری من امتحان شهری رو موندم

عهههه خب خداروشکرررر وقت دارم پس😂..مبارکت باشه الهی

ممنون گل سلامت باشی

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/ 

بیا خصوصی ی آیدی بهم بده برات سوالا رو بفرستم

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/ 
Samir says : سلام. چقدر خوبه که این جرئت و جسارت رو داشتین که برای ثبت نام اقدام کنید. همه چیز به سا ...

سلام متشکرم از لطف وحسن نظرشما.والامن تا۹شب ی سره سرکارمو متاسفانه صابکارم اجازه مرخصی نمیده مجبورم نرم کلاسارو.مشکلی ندارم برا جلسات رانندگی فقط از ایین نامه سوال داشتم.میگم کتابو بخونم یا سوالاتی ک تونت هس..وایا سوالای تشریحیم میاد یافقط ۴گزینه ای.؟؟

ان شاءالله عاقبت شمابه خیروشادی باشه

..

Samir says : اینم بگم، کامنت بالاییم برای رانندگی بود ولی برای آزمون کتاب. اون خیلی مهم نیست. خود کت ...

متشکرم اقاسمیر..۲۵۰صفحس خیلی زیاد واینکع در طول روز من خیلی خستم واقعامغزم نمیکشه

..

من چن ماه پیش گواهی نامه گرفتم کلاسای آیینو گفتن اجباری نی نرفتم بعدم ۶۰۰ تا سوال دادن ک بخونم دوبار ...

مرررسی خواهرگلم مبارکت باشه الهی خیرببینی ازش...ینی میفرمایی کتابو نخونم.؟؟

..