2821
2789
عنوان

کوبیده مرغ

262 بازدید | 13 پست

سلام.مهمون دارم شب میخام کوبیده مرغ درست کنم.از الان درست کنم بنظرتون تا اون موقع سرد میشه یا بذارم همون غروب بذارم سرخ شه؟تا حالا واسه مهمون کوبیده درست نکردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس میذارم همون موقع.زیلد میخام درست کنم.گفتم یکم زودتر درستش کنم که معطل نشیم واسه شام

ببین اگ منقلی و باربیکو میخای درست کنی سیخ کن بزار یخچال اون موقع کباب کن یا حالا توی هر وسیله ای ک میزاری

اگرم میخای تابه ای درست کنی همه چیشو درست کن  اماده قالبم بزن سلفون بکش بزار یخچال همون موقع سرخ میکنی و تمام

به منم طرز پخت اسونش میگین ممنونتون میشم 

سینه و ران مرغ و کمتر از نصف استکان روغن و زردچوبه و فلفل و اگه دوست داشتی چربی گوسفندو ریز میکنی تو خورد کن میندازی کاملا له بشه من آرد سوخاریم میریزم

بعد خوب ورز میدی میذاری تو یخچال یه ساعت.بعد یه ساعت پهن میکنی تو تابه بهش شکل کباب میدی میداری سرخ بشه.من بعداینکه ورز دادم تو مشما فریزر میذارم شکل و حالت بهش میدم میذارم فربزر