دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 عنوان ویروس جدید 165 بازدید | 8 پست کسی هست ویروس جدید رو خودش یا خانوادش گرفته باشن ، بعد با رعایت یه سری نکات مثل زدن ماسک بقیه افراد خانواده نگرفته باشن ؟ من باردارم ، همسرم گرفته چیکار کنم خودم نگیرم ؟ یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏 1402/12/02 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 عزیزم من گرفتمخیلی هم بد گرفتمماسک زدم تو اتاق بودمحتی آشپزی هم میکردم با ماسک بودمولی پسرم و همسرم نگرفتناسپند دود میکردم و در ث پنجره رو صبح ها که آفتاب بود باز میذاشتم که هوا جریان بیفته من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 عزیزم من گرفتم خیلی هم بد گرفتم ماسک زدم تو اتاق بودم حتی آشپزی هم میکردم با ماسک بو ... ممنون از توضیحت عزیزم۳-۴ روز اول چه علایمی داشتین؟ یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 ممنون از توضیحت عزیزم ۳-۴ روز اول چه علایمی داشتین؟ تب و لرزگلو درد و بیحالیهمش خواب بودم رفتم دکتر بهم گفت ویروس جدید رو گرفتیدکتر عفونی رفتم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 تب و لرز گلو درد و بیحالی همش خواب بودم رفتم دکتر بهم گفت ویروس جدید رو گرفتی دکتر عف ... الانخوب شدی؟ یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 الانخوب شدی؟ عزیزم من یکماه قبل گرفتم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 عزیزم من یکماه قبل گرفتم خداروشکر پس دوره رو گذروندی ان شاالله همیشه سالم باشی یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 خداروشکر پس دوره رو گذروندی ان شاالله همیشه سالم باشی انشالله همسرت زودتر خوب بشهشما هم سلامت باشی من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
blogrear عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 15 تب و لرزگلو درد و بیحالیهمش خواب بودم رفتم دکتر بهم گفت ویروس جدید رو گرفتیدکتر عفونی رفتم سلام دارو بهتون چی داد؟ امپول داد؟!گفت چیا بیشتر بخورین؟!