2777
2789
عنوان

یه اقاایی هست

409 بازدید | 16 پست

خیلی خیلی داره توکارم دخالت میکنه

مسیول۱۱۵هستش خونش روبروی بیمارستاته

من هروقت کشیکم میاد چکم میکنه 

امروز بدون اینکه وسزیت بگیره اومدداخل اتاق

گفتم کوویزیتت گف من نمیگیرم

اخمام کردم توهم 

براش قرص سزماخوردگی نوشتم فقط

چون میدونستم مریض نیس ویرای فضولی اومده

گف سرم بنویس گفتم نیاز نداری

گف استعلاجی بده براادیروز وامروز

گفتم برا دیروز من نمیدم قانونی نیس براامروز فقط

گف دارویی ک نوشتی خوب نیس گفتم تشخیص من اینه

بعددیدم جای اینکه یره بیرون ازییمارستان رفته سمت راهروی اتاق پرسنل

الانم اومدم میبینم دراتاق من بازع

به مترون بیمارستان اطلاع دادم براش نامه بزنن

بارهاشده ساعت۳شب میاد توبیمارستان این اقا فقط برای فضولی که ببینه کی خوابه کی بیدار

شیفتای اول من رفته یود برام نامه رده این شوهرشومیارع بیمارستان

که دانشگاه هم گفته اشکالش چیه؟

بعددید به جایی نزسید اومددعوا منم جوایشو دادم وبیرونش کردم

خلاصه خیلی ادم رومخیه

مثلا مریض سکته قلبی رو نمیبره که هرثانیه احتمال فوتش هس وایساده یامن بحث میکنه ولی بچه داداششو اورده بخیه بزنیم پاشو رفته تیک تصادفی زده ک پول بخیع نده

یه سوال از رشته ات راضی ای؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم بگم ها ویریت گرفتن نگرفتن اون نه برای من کارانه دارنه نه پولی هیچییی 

ولی زورم میاد مریض روستایی وندارمیاد بدبخت صداش درنمیاد ویزیت میده ولی اینایی که سمت دارن فک میکنن خدان وزورشون میاد۹هزارتومن ویزیت بدن

هم اره هم نه کارمو دوس دارم ولی از بد برخوردی و پررویی ناراضیم 

پزشکی درسته؟

مدت زمان تحصیلش زیاده

موفق باشی

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
اره ۷سال فقط برای عمومیه دیگ بازتخصص اگ بخوای بری که جدا سلامت باشی❤️

میدونم جدا از اینکه کنکورش سنگینه 

من سه سال استرسش رو داشتم امسال کنکور دارم

فکر میکردم رشته برای من مناسبه 

الان فکر میکنم نه واقعا توانایی این همه فشار کاری ندارم 

استرس دوران تحصیلش ازکنکور خیلی خیلی بیشتره

واییی نه پس 

من با کنکور افسرده شدم وای به حال تحصیلش😂🤦‍♀️

احتما سال دوم برم تیمارستان

واییی نه پس  من با کنکور افسرده شدم وای به حال تحصیلش😂🤦‍♀️ احتما سال دوم برم تیمارستان

خیلی باید علاقه داشته باشی ک دووم بیاری

ازپول واحترام وایناهم خبری نیس اصلا

خیلی باید علاقه داشته باشی ک دووم بیاری ازپول واحترام وایناهم خبری نیس اصلا

علاقه آنچنان نه ندارم حوصله این همه ددس خوندنم ندارم 

واقعا من فکر میکردم حداقل دهن پرکنه رشته اش🤦‍♀️

نمیگم درس خوندن خیلی زیادمیخواد بیشتر حمالیه 

بازم ۷ ساله 

فشار کاریش هم زیاده دیگه 

خسته نباشی واقعا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792