2777
2789
عنوان

📌. 29.نگاه روح من

183 بازدید | 20 پست

📌. سلام. این تاپیک در ادامه تاپیک قبلی منه. یعنی اون پیش نیاز اینه و تا کسی اونو نخونه، متوجه حرفای اینجا من نمیشه. 

اما این گل قشنگ، تقدیم نگاه شما

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

📌. میدونید نگاه عجیبی هست که اینطور به دنیا و زندگی نگاه کنی، نگاه از یه پله بالاتر. انگار که از بالای قلعه یا برج به بقیه نگاه میکنی. هر کی تو فکر خودشه و بی توجه به پیرامون. اما این یه نگاه کلی هست باید ریز جزئیاتش رو گفت تا آدم بفهمه و کلا تا هر چیزی، آسون گفته نشده آدم نمی فهمه. 

📌. من یه مثال زدم که اونم اینجا میگم ولی میگم و میرم جای دیگه اما بازم بهش برمیگردم. 

📌. تصور کنید که عادی، مثل همیشه، سوار ماشینتون میشین و میرین فروشگاه محلتون و یه خرید می کنید و برمی گردین ، حالا این مثال اول.

📌. میخوام مثال دومی رو بزنم، تصور کنید که کار شما(انسان، آدم) اینجوری هست که باید داخل کابین یه ربات بزرگ قرار بگیرین و با کمک اون ربات بزرگ، یه هواپیمای خیلی بزرگتر رو به پرواز در بیارین. حالا جلوی کابین خب مثل همه هواپیماها شیشه داره و شیشه هاش اینقدر بزرگ هست که از دور آدم متوجه بشه که یه ربات، خلبان اون هواپیما هست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

📌. حالا بیایم یه مثال جالب‌تر بزنیم، مثل همیشه بیدار میشیم و میریم دست و رومون رو می‌شوریم و یه صبحانه. بر بدن میزنیم تا روشن شیم و میریم یه روز خوب رو شروع کنیم. آخرش که برمیگردیم خونه میگیم که :

1. وای نمیدونی رفتم بیرون دیدم یکی به یکی دیگه گل داد، اینقدر خوشحال شدم 😍

.

2.همونجور که پشت فرمون ماشین بودم دیدم یه خانم مسنی میخواد از خیابون رد بشه و هی انگار منتظره که ماشینا نیان، من تا دیدمش سرعت ماشین رو خیلی کم کردم و قبل خط ایستادم تا اون از خیابون، با خیال راحت رد بشه و بره. کلی دعام کرد. ولی خب ماشین پشت سری هام غر میزدن عوضش کلی حس خوب(وایب خوب) گرفتم 😍

📌. همه این اتفاقات و خاطره های خوب رو میگیم و لبخند میزنیم. اما سوال اینجاست وقتی میگیم که من خوشحال شدم، من لبخند زدم، این "من"، کیه؟ یعنی جسم من خوشحال شد؟ یعنی قلب و کبد و کلیه خوشحال شدن؟ یا نه، قلب خوشحال شد، کبد گغت به من ربطی نداره؟؟ یا حالت لب هام چون جور خاصی شد یعنی خوشحال شدم؟ یعنی این منیت چی یا کیه که میگه خوشحال شد؟ یا نه 

📌. یا اینکه این منیت، جمع همه اوناست؟؟؟ یا یه چیزی فرای اوناست؟؟؟ 

📌. الان اینجا یه نوزاد داره گریه میکنه. خب من ناراحت شدم ولی چرا ناراحت شدم؟ گوشم صداش رو شنید ولی چشمم که ندیدش، الان یعنی این به چشم ربط پیدا نمیکنه؟ یا به پا و جاهای دیگه؟ 

📌. پس چرا اعضا، واکنش نشون میدن؟ لب میگه آخی؟ چشم برمیگرده ببینه کجاست؟.دست و پا میگن، منتظر فرمان هستیم تا بریم سمت نوزاد. فقط بگو کجاست؟ جاست تل آز

📌. داریم یه بازی می‌کنیم. اسنایفر، gta, فارکرای، pubg ،یا هر چی، الان باید بدوییم، مغز میگه این یه بازی هست، به انگشت میگه مثلا w رو بزن با فلان

📌. یا باید تک تیر انداز رو بزنیم، مغز به چشم میگه خوب ببین این تیره از کجا میاد، دیدی زوم کن. من فرمان بدم تا انگشت با تیر بزنه. 

📌. و در تمام این اتفاقات ما با اون کاراکتر بازی یکی میشیم. جدا نیستیم، یکی هستیم، انگار که اونی که وسط میدون جنگه، دقیقا ما هستیم که داریم می بدوییم و نایف میکنیم در حالی که ما این سمت پشت سیستم نشستیم و داریم با نگاه به صفحه، حرکات اون کاراکتر رو انجام میدیم و جلو میریم. 🙂

📌. می دونید، در تمام این ماجراها، ما خودمون رو فراموش کردیم. هی منیت داریم. یعنی اون مثال اول که زدم، انسانی که سوار ربات میشه تا هواپیمایی رو برونه، ما انگار اون رباته هستیم، انگار فراموش کردیم که نه، ما این رباته نیستیم  در اصل این انسان داخل کابین هست که داره :

1.اولا ربات رو به حرکت در میاره

2.براساس حرکات ربات هست که هواپیما حرکت میکنه. 

میتونم بگم خیلی ها از ماها، اینو فراموش کردیم و هی میگیم من اینکارو کردم من اون کارو کردم، بعد یادمون رفته حقیقت ما، اون راننده اصلی، روح ما هست و داره جسم رو به حرکت در میاره. 

📌. یعنی اینطور بگم که 

1.روح ما داخل کابین جسم قرار گرفته

2.خود جسم هست که با حرکتش، باعث اتفاقاتی توی این دنیا میشه. 

📌. این حرف من به اون معنی نیست که پس فقط به روح توجه کنیم و به جسم بی تفاوت باشیم یا برعکس، منتها حرف من اینه که در هر لحظه این خودآگاهی رو داشته باشیم که این روح ما هست که داخل کابین جسم قرار گرفته و یه روزی هم این کابین رو ترک میکنه. (در واقع راننده اصلی  اون آدمه است و نه ربات داخل هواپیما) 

📌. باز برای اینکه بیشتر متوجه بشه، فرض کنید شما کامپیوتر یا لبتاب یا یه گوشی جدید خریدین، بلد نیستین باهاش کارکند، وسیله باهاتون هست ولی بلد نیستین باهاش کار کنید، یه دوره کلاس میرین، بعد حالا که یاد گرفتین، راحت باهاش کار می‌کنید. 

📌. این شما هستین که از اون وسیله استفاده میکنه، اون به خودی خود، کاری نمیکنه ولی شما مشخص میکنید چطور ازش استفاده بشه. 

📌. حالا بیایم اون نگاه واقعی رو داشته باشیم. اکی لتس استارت. من چون زیاد اهل گیم بودم، بیشتر مثال هم این مدلیه. دیگه شما بر من ببخشایید. 

دارم تمامش رو از نگاه روح میگم 

📌. خب ما وسط ناکجا آباد، داخل یه جسم هستیم که جنسیتش x هست. خب بذارین قسمت نیازهایش رو چک کنم... امم

1.یه کم گشنه اش هست و تشنه 

2 سر و صورتش چرا سیاهه؟ این باید یه دوش بگیره

3.خب، این الان لباس نداره بره مهمونی، یه لباس جدید باید بگیره 

4.ای بابا، این پولم که نداره، باید بره سر کار

5.خب الان مغز این جسم ما خوب کار میکنه و خلاقه، خب مثلا برنامه نویسی براش اکیه. 

حالا یه برنامه بچینم براش که این کارها رو انجام بده تا این جسم بر اون اساس حرکت کنه و یه قدم به جلو برداره. 

📌. متوجه منظورم شدین ؟

نه 🙄زیادبودنخوندم

Samir says : سلام. به این تاپیک خوش اومدین و حضورتون رو خیرمقدم میگم 🌹

Samir says : مرسی از اینکه صادقانه جواب دادین 🌹

فقط این قرمزه چیه همه جاباخودت میبری

Samir says : اینو تا دیروز توی پست هام تو تاپیک کاربرا میذاشتم برای ریپلای ولی یکی گفت نذاری بهتره منم دیگه اونجاها نذاشتم، فقط توی تاپیک های خودم میذارم. 

Samir says : اینکه سنجاق یا سوزن میذارم چون میخوام اول هر پاراگراف مشخص باشه و جملات تو هم نباشه 🌹