2777
2789
اره به لرا به آدم‌های فقیر توهین کرده نرین ارکیه سوار کشتی تفریحی نشین بی رست و پا هستین 

چون خودش ج.  ندست فکرم میکنه هم مث خودشه

همکارای خودشم بااین کلیپی که پرکرده بودبراش پست گذاشته بودن وبهش بی احترامی کرده بودن

پول وشهرت عزیزم مایکبارم نمیتونیم شوهر کنیم طلاقم بگیریم مرد صدسالع میاد خواستگاریمون 😂😂

همیننننن 

یعنی همه چیو جبران میکنه 

خودش حس بد نمیگیره که مثلا این منو بخاطر پول میخواد  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی ها هلاک دیده شدن هستن چجوری میشه دیده شد (خودت بچسبون به بازیگرها)مردها بازیگر این همه زن جوون دارن تا دلت بخواد نمونه هست از رضا رویگری بگیر تا رضا ژیان یا داریوش مهرجویی یا حتی علیرضا افخمی و.....اینم داره از این موهبت استفاده میکنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
همیننننن  یعنی همه چیو جبران میکنه  خودش حس بد نمیگیره که مثلا این منو بخاطر پول میخواد ...

نه بابا این فقط،پی خودنمایی و ازیناست ک همیشه باید یه مرد کنارش باشه حالا به هر بهانه ای 

نه بابا این فقط،پی خودنمایی و ازیناست ک همیشه باید یه مرد کنارش باشه حالا به هر بهانه ای 

شوگر مامی  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

حداقلش مثل ما نیست که بترسه از حرف مردم خیلی راحت سه بارم ازدواج میکنه ما حالایه بار جدا بشیم دومیو هر گوهی باشه تحمل میکنیم حتی اگه شرایط مالی‌مون خوب باشه تا بقیه نگن ال شده بل شده از این نظر که شجاعتشو داره خوشم میاد

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
حداقلش مثل ما نیست که بترسه از حرف مردم خیلی راحت سه بارم ازدواج میکنه ما حالایه بار جدا بشیم دومیو ...

منم قبول دارم هر آدم بالغ مجردی حق داره ازدواج کنه حالا ده بار جدا شده پنج تا شوهرش مردن نمی دانم ال بل پیر زن نمی تونه که تنها بمونه اینم یه دختر داره خارج خوب چیکار کنه تنهایی فقط عکس ها رمانتیکش تو چشم مردم نکنه عالیه

منم قبول دارم هر آدم بالغ مجردی حق داره ازدواج کنه حالا ده بار جدا شده پنج تا شوهرش مردن نمی دانم ال ...

اره شاید اصلا آدمای خوبی سرراهش قرار نگرفته باشن همین که شجاعتش رو داره دوبار جدا میشه سرخورده هم نمیشه یک هیچ جلوعه واسه مردا عادیه به زنا ک رسید هزار تا وصله میچسبونن

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
اره شاید اصلا آدمای خوبی سرراهش قرار نگرفته باشن همین که شجاعتش رو داره دوبار جدا میشه سرخورده هم نم ...

دقیقا  الان رامبد هم سه تا زن گرفته کی دیدی بگن زن جدیدش نمی دونم ج....وفلان یا حتی بقیه اشون همون داریوش فرهنگ شجریان مهدی هاشمی و ... همه شون با زن هاشون بالا 20 سال اختلاف دارند همه به به چه چه میکنند

تو همین سایت یه خانمی میاد میگه زیر کتک و خیانتهای شوهرش له شده و چون ازدواج دومشه داره تحمل میکنه و... همه بهش میتوپن که بار دهم هم باشه باید خودتو نجات بدی و برای خودت ارزش قایل باشی و... 

حالا این خانم رو اینجوری میکوبن 

چند چندین خدایی با خودتون 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دقیقا  الان رامبد هم سه تا زن گرفته کی دیدی بگن زن جدیدش نمی دونم ج....وفلان یا حتی بقیه اشون ه ...

دقیقا بیشتر بازیگرای مرد دوبار ازدواج کردن حتی شهاب حسینی..‌بهاره رهنما واسه ازدواج دومش هم بهش خیلی حمله شد اما شوهر سابقش با ۳۰سال کوچکترش ازدواج کرد بازم کسی چیزی نگفت ما زنا خودمون جنس مردو برتر میدونیم که هرکاری براشون آزاده برای ما نه! باز میخایم جامعه ارزش مارو بدونه 🤦‍♀️