۱۰ تا شوهر بکنه مهم نیست بره خودشو بندازه تو دره بازم مهم نیست ولی اینکه زندگی شخصیش هی تو مجازی جار میزنه مشخصه کمبود شخصیت داره وگرنه آدمی که بخواد واقعا زندگی کنه از انتقادا و حاشیه ها دور باشه زندگیش تو سکوت میسازه این خود نمایی ها فقط برای جذب فالوور و درامد زاییه به قول یکی از دوستان فقط تستره یه مدت بعد میندازتش دور
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
با اینکه ازش خوشم نمیاد ولی مسخره کردن این موردو موافق نیستم
الان کلی خانم هستن که دارن از ازدواج دومشون هم جدا میشن یعنی باید سرخورده و افسرده بشینن یه گوشه چرا چون مردم بهشون قراره میخندن ؟
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁