2777
2789
عنوان

بلند شدن قد

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 50 پست
بیا ببینمون😂 اینجا تازه پاشنه ۱۰ سانتی پامه ها ینی قدم ۱۸۰ شده شدم مثل قدیمیای اسی😂

خیلییی بهم می‌اید بمونید واسه هم جفتتون قشنگ هستید ولی شما زیباتری 😍خدا حفظتون کنه قشنگم😍🥺🥺

خدایا شکرت 💚

[QUOTE=] بیا ببینمون😂 اینجا تازه پاشنه ۱۰ سانتی پامه ها ینی قدم ۱۸۰ شده شدم مثل قدیمیای اسی😂 [/QUOTE]

ماشاءالله از چشم بد دور باشین چقدر خوشتیپ و خوش استایل قیافه ات خیلی دوست داشتنیه 😍 پایدار باشید 💞

الآن فهمیدم بقیه حق دارن حسادت کنن خیلی بهم میاین

🌃🏙

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اوووووف بازیگرا و مدلا ک نگو مدلای ویکتوریا سکرت ک همه ۱۷۲  ۱۷۳ ب بالان قد کندال😍😍😍

اره عالین واقعا 😍😍ولی تو خودت هم خیلی قشنگ هستی عزیزم و نچرالی هم صورتت هم استایلت واقعا جذابه

یکم تو پر تر شی فقط محشر میشی  

اره خیلی خوبن اونا چون ک تا میتونن ب خودشون میرسن کلی میکاپ و عمل و اینا دارن والا 

البته منم قدم و  حالت چهرم مث قبلا این بازیگرس ک پروفمه

ولی عاشق تیپ هاشم 😂

خدایا شکرت 💚

اره عالین واقعا 😍😍ولی تو خودت هم خیلی قشنگ هستی عزیزم و نچرالی هم صورتت هم استایلت واقعا جذابه ...

اوووو مس خوشگلی خسابی😍😍😍😍

منم خیلی دوس دارم اونارو

چهره هانده رو هم دوس دارم وای اندامشو خیلی بد کرد

اره عزیزم‌منم پر بشم اوکی تره به نظر خودم

اوووو مس خوشگلی خسابی😍😍😍😍 منم خیلی دوس دارم اونارو چهره هانده رو هم دوس دارم وای اندامشو خیلی ...

مرسی عزیزم تو خودتم خیلی زیبایی 

البته شکل الاتش نیستم الان ک عادیه 

منظورم قبلش بود ک تپل بود چن نفر گفتن بهم 🥲

خدایا شکرت 💚