2777
2789
عنوان

بلند شدن قد

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 50 پست
بخدا من بدم میاد اینجوری بگم یا بگم واااو من قدم فلانه شما کوتاهین یا هرچی اصلا ملاک برتری ک قد نیس ...

من یه زمان چیزی نمیگفتم که مثلا ناراحت نشن اما الآن جوابشون میدم که فکر نکنن نمیفهمم خدا ملاک برتری بین آدمارو عقل گذاشته که متاسفانه یه عده آکبند برای تو قبر ذخیره نگهش داشتن

🌃🏙
بخدا من بدم میاد اینجوری بگم یا بگم واااو من قدم فلانه شما کوتاهین یا هرچی اصلا ملاک برتری ک قد نیس ...

قد بلند آدم رو جذاب‌تر میکنه 

مثلا من گاهی بعضی دخترا میبینم قشنگن ولی کوتاه هستن از نظرم جذاب نیستن 

ولی دختر خوشکل و قد بلند عالیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم قدیم 😍 والا من خودم تو بیشتر جاها ک میرم از خیلی از دخترا  بلندترم برا همین برام مهم تیس ب ...

عزیزم❤💋بله ب نسبت بقبه ک اره ولی من جون پیش همسرم وای میستم همه میگن چ ریزه ای😂😂 لاغرم ک هستم🤦🏻‍♀️ ۵۵ کیلو ام

ولی بزووور دارم پر میشم لااقل ۶۰ بشم

همسرم ۱۲۰ کیلوعه ببین دیگ چقدر ریزم

من یه زمان چیزی نمیگفتم که مثلا ناراحت نشن اما الآن جوابشون میدم که فکر نکنن نمیفهمم خدا ملاک برتری ...

جالبه خود طرف کلی از این مطب ب اون مطب رفتن هزار و یک دوا درمون ک ی سانت قد بکشه😐😂

قد بلند آدم رو جذاب‌تر میکنه  مثلا من گاهی بعضی دخترا میبینم قشنگن ولی کوتاه هستن از نظرم جذاب ...

به نظر من قد و هیکل حتی واسه دخترا هم مهم تر از قیافس

مگر اینک چقدررر قیافش بد باشه

به نظر من قد و هیکل حتی واسه دخترا هم مهم تر از قیافس مگر اینک چقدررر قیافش بد باشه

دقیقااا قیافه اوکی باشه قد و اندام هم اوکی باشه دیگ عالیه

بیخیال حرف مردم گلم منم هم  قد خودتم قبلا میگفتن درازی

الان عاشق بلندن همه 

الان مثلا بازیگرای ترک جذابیتی ک دارن بخاطر استایل هس بیشتر ک قد بلند و خوشتیپن 

دقیقااا قیافه اوکی باشه قد و اندام هم اوکی باشه دیگ عالیه بیخیال حرف مردم گلم منم هم  قد خودتم ...

اوووووف بازیگرا و مدلا ک نگو

مدلای ویکتوریا سکرت ک همه ۱۷۲  ۱۷۳ ب بالان

قد کندال😍😍😍