2777
2789
عنوان

لیزر کی رفته

186 بازدید | 22 پست

چیکار کنم خیلی خجالت میکشم رفتم شیو کردم میترسم جا مونده باشه جایی🫠😂 یکم راهنمایی کنید توروخدا

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

برو نگران نباش😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند ساله میرم ۱۴ سالگی

موهات ضخیم بود؟

بعد توتال برداری هر جا مو داشته باشه خودش میزنه؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
خیلی زخیم نه خیلی نازک ام نه  اگ درست شیوه نکنی کیک دفعه بعد میزنه ولی درست شیوه کنی هر جا باش ...

بعد من موهام فوق العاده ضخیمه 

رفتم یه جا بهم گفت  دستگاه الکسانداریت ۲۰۲۳ هر ۵۰ تا ۶۰ روزیه  بار توتال ۲ تومن 

گرون نیست به نظرت؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
بعد من موهام فوق العاده ضخیمه  رفتم یه جا بهم گفت  دستگاه الکسانداریت ۲۰۲۳ هر ۵۰ تا ۶۰ رو ...

اوووه چ شهری ؟؟من الکس ۲۰۲۳میرم فول بادی ۸۰۰شهرک ولیعصر میرم تهران 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
بعد من موهام فوق العاده ضخیمه  رفتم یه جا بهم گفت  دستگاه الکسانداریت ۲۰۲۳ هر ۵۰ تا ۶۰ رو ...

من دوسال الکساندر رفتم قیمتش واقعاااا گرون بود یعنی بهت گفت بالا ی ۱۵ میلیون توی دوسال دادم  چون مال منو ک شاتی حساب میکرد 

ولی برای یادآوری میرم جای دیگ الان چند وقته دیگ اونجا نمیرم چون یادآوری اونقدرا مهم نیست کجا بری

اوووه چ شهری ؟؟من الکس ۲۰۲۳میرم فول بادی ۸۰۰شهرک ولیعصر میرم تهران 

گرگان🥲

میدونم گرون گفته زنه🥲

آخه یه جا دیگه تیتانیوم بود ۷۵۰ 

این دستگاهش غیر تماسیه بدون درد و ژل🥲🤦‍♀️

من دوسال الکساندر رفتم قیمتش واقعاااا گرون بود یعنی بهت گفت بالا ی ۱۵ میلیون توی دوسال دادم  چو ...

الان منم احتمالا باید ۲۰ تومن بدم بهش برای لیزر 

الان شما که دوره ات تموم شده چقدر در میاد مثلا؟

اونایی که در میادم دوباره باید ژیلت بزنی؟

الان منم احتمالا باید ۲۰ تومن بدم بهش برای لیزر  الان شما که دوره ات تموم شده چقدر در میاد مثل ...

مثلا اخرای ماه فقط بعضی قسمتها ک کلشون اندازه بند انگشتی درمیاد اونم خیلیییی نرم و نازک مثل موی بچه😂😂😂😂🤣🤣🤣 فقط جاهای مرطوب همیشه رشد دارن اما خب از قبل مطمئن باش بهتر میشن

گرگان🥲 میدونم گرون گفته زنه🥲 آخه یه جا دیگه تیتانیوم بود ۷۵۰  این دستگاهش غیر تماسیه بدون ...

آره شاتیه دیگه. ،خیلی گرووون کفته چخبره 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست