2777
2789
عنوان

چشه این مرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره. همه اش فرار میکنه و داد میزنه... این هم از رفتار الانش آخه کرم پرت می‌کنند سمت خانمشون که توجه ...

میخوای ازش انتقادی کنی یا ناراحتی بینتون هست بدون دادو بیداد بگو و خیلی کشش نده بزار فراری نشه 

مردا میشنون و قبولم میکنن ولی بروز نمیدن تو اینقدر ادامه نده که مثلا ببخشیدو حث با توعه و غلط کردم بشنویی 

هرچی بیشتر بجنگی نه تنها نمیگه بلکه ازتم دورتر میشه 

بگو و بگذر بعدا ببین تاثیر گذاشته یا نه

متاسفانه این خصلت بد منه و بی احترامی هم ازش زیاد دیدم چه کاز کنم این حرمت های ریخته شده برگرده؟

هیچ وقت دیر نیست . رفتارت اصلاح کن . خیلی باید رو خودت کار کنی ک از رفتارش عصبی نشی و حرف بد نزنی و پرخاش نکنی 

وقتی با احترام باهاش برخورد کنی اونم یاد میگیره ک با احترام باهات رفتار کنه اولاش شاید همون کارای قبلی رو انجام بده اما کم کم یاد میگیره ک باید بهت احترام بزاره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
ببخشیدا ولی انگار مقصر شمایی  خودت قبول داری خیلی سروصدا کردی بعد اون عکس العمل نشون داده اونج ...

نه من عصبانی که می‌شم حرصی حرف میزنم یکم هم ولوم صدام بلند آنروز از دستش عصبانی شدم یه جمله گفتم شروع کرد دادو بیداد که دوباره داری داد میزنی و دعوا شد... 

این شوخیه؟!؟!

بعضی آقایون

مثالش بابای خودم 

نمی دونن چطور با خانومشون آشتی کنن

این یه راه برای منت کشی هست ، که شما باهاشون صحبت کنین

به شوخی می خوان حرصتون رو دربیارن تا آشتی کنین

ولی در هر صورت زندگی رو سخت نگیرین ،با صحبت حل کنین ،با قهر کردن و تو اتاق شدن اون هم به مدت دو روز ، کاری از پیش نمیره ،جز اینکه سردی میاره 

میخوای ازش انتقادی کنی یا ناراحتی بینتون هست بدون دادو بیداد بگو و خیلی کشش نده بزار فراری نشه  ...

تو اون لحظه که بی فکری میکنه و فقط فکر خودشه... اون لحظه ای که کاری که خودش انجام داده را می اندازه گردن من و همه اش از چشم من می‌بینه 

اون لحظه ای که وقتی یه دیدگاهی از تو توذهنش داره روش باقیست  و انعطاف پذیر نیس که ببین تغییر کردم، همه ی این‌ها من رو بهم میریزه

هیچ وقت دیر نیست . رفتارت اصلاح کن . خیلی باید رو خودت کار کنی ک از رفتارش عصبی نشی و حرف بد نزنی و ...

بآور کن اولش داد نمیزنم فقط حرف دلم را با حرص میگم ولوم صدام هم بالاس اما اون که شروع میکنه گارد گرفتن و به جای اینکه آرومم کنه میگه باز شروع شد و .... من را بیشتر بهم میریزه

آخه مگه من باهاش،شوخی دارم همه چی رو به مسخره گرفته  انگار ن انگار که اتفاقی افتاده من هنوز،از ...

عزیزم تو زندگیو خیلی جدی گرفتی، البته امیدوارم سر یه موضوع مهم دو روز رفته باشی تو اتاق

نزار قهرت براش عادی شه 

رفتارش ممکنه چندتا دلیل داشته باشه 

یا دیگه رفتارات براش عادی شده 

یا از برخوردت میترسه که پیش قدم نمیشه 

یا اونم مثل هر کس دیگه ای ب خودش حق میده 

ناراحتی ب وجود میاد سر سنگین شو باهاش ولی راه های آشتی رو نبند 

عزیزم تو زندگیو خیلی جدی گرفتی، البته امیدوارم سر یه موضوع مهم دو روز رفته باشی تو اتاق نزار قهرت ب ...

فکر کنم هردوتاشه 

تا حالا اینطوری قهر نکرده بودم دیگه خسته شدم از کارهاش افسرده شدم که اینکار را کردم. 

مشاور هم رفتیم اما یه جلسه اش یه میلیون درآمد و واقعا نمیشد که واسه هرجلسه یه میلیون بدیم و نصف ولش کردیم 

من خود بی عیب نمیدونم اون هم همینطور ما هردومون عصبی هستیم .

بآور کن اولش داد نمیزنم فقط حرف دلم را با حرص میگم ولوم صدام هم بالاس اما اون که شروع میکنه گارد گرف ...

برای همینه ک میگم رو خودت کار کن . تن صدات بالاس اونم گارد میگیره  

حس میکنه از قصد تن صدات بالا بردی 

طبقه پایین ما . خانمه با بچه ش نمیسازه مدام در حال داد و بیداد کردنه چند وقته میره سرکار . مادربزرگه بچه رو نگه میداره بچه هم شیطون حسابی اما صداش زیاد نمیاد وقتی مادره میاد مدام صداشون میاد چون مادره میخواد بچه حرفش گوش کنه اونم گارد میگیره بدتر میکنه . 

باید تکنیک برخورد یاد بگیری . وقتی عصبی میشی تا ۵ بشمار نفس عمیق بکش به خودت بگو باید مثل ی خانم برخورد کنم تا مثل ی خانم باهام برخورد بشه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
نه من عصبانی که می‌شم حرصی حرف میزنم یکم هم ولوم صدام بلند آنروز از دستش عصبانی شدم یه جمله گفتم شرو ...

وقتی خودت قبول داری چرا ادامه میدی

سعی کن انتقاداتتو آروم بگی 

باور کن اگه وقتی عصبانی شدو گفت چرا داد میزنی برمیگشتی  آروم و مثلا با پشیمونی از صدای بلندت میگفتی: ببخشی عصبی شدم حواسم نبود صدامو بردم بالا اخه نمیدونی که اون رفتارت خیلی عصبیم کرد (ماجرا جم شده بود حرف خودتم زده بودی) 

2790
2778
2791
2779
2792