2821
2789
عنوان

تعبیرخواب

134 بازدید | 8 پست

عزیزان سلام.

من ۳۳ هفته باردارم و بچه‌م دختره. قبلا خیلی ادم معتقدی بودم الان نیستم به خاطر بعضی مسائل یه سری خرافات رو قبول ندارم

با اینحال دیشب خواب دیدم با شوهرم داریم توی یه جاده تاریک با ماشین میریم قم انقدر تاریکع که هیچ جارو نمیبینیم جاده تنگ بود و پر پیچ و خم. حتی لامپ ماشینم روشنش نمیکرد.

اخر جاده بن بست شد مثل خرابه شد مامانمو دیدم رفته بالای یه حالت صخره البته من نمیدیدمش کفشاش پایین افتاده بود صداش میزدم بیا پایین اینجا خلوتو تاریکه خطرناکه میگفت الان میام به شوهرم گفتم بیا شب بریم جایی بمونیم خطرناکه نریم ادامه مسیرو چشم چشمو نمیبینه گفتش بیا بریم هتل آپادانا. بعد جالبه من اصلا تو بیداری تا به حال همچین اسم هتلی به گوشم نخورده! رفتیم بعد همه جا روشن شد روز شد مامانمو داداشمو زن داداشمم بودن بقیه خوابم به بحثو جنجالو چیزای الکی گذشت البته بگم تو خواب میگفتم نکنه این هتل اپادانا نیست چون خیلی داغون بود (صبح تو بیداری عکساشو دیدم شبیه مسافرخونه بود البته) صبح بیدار شدم دیدم چسبیده به حرم حضرت معصومه😢 به نظرتون تعبیرش چیه؟ برم زیارت؟ تو خوابم باردار بودم

تاریکی تو خواب یعنی منحرف شدن از راه مستقیم.اما فک میکنم خدا بهت نظر داره و نمیخواد تو مسیر گمراهی بمونی و از همه مهمتر اینکه حضرت معصومه انگار پیش خدا برات مایه گذاشته که دوباره برگردی سمت راه درست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاریکی تو خواب یعنی منحرف شدن از راه مستقیم.اما فک میکنم خدا بهت نظر داره و نمیخواد تو مسیر گمراهی ب ...

من که تو دلم حس میکنم خدا دیگه دوستم نداره یه زمانی خیلی عزیز بودم براش الان نه😔

تاریکی تو خواب یعنی منحرف شدن از راه مستقیم.اما فک میکنم خدا بهت نظر داره و نمیخواد تو مسیر گمراهی ب ...

ممنونم از تعبیر قشنگت❤️❤️❤️میخوام اگه بشه شوهرم بیاد این هفته برم زیارت هفته م بالاست ولی ۲ ساعتو نیم راهه تحمل‌میکنم

ممنونم از تعبیر قشنگت❤️❤️❤️میخوام اگه بشه شوهرم بیاد این هفته برم زیارت هفته م بالاست ولی ۲ ساعتو نی ...

منکه بر عکس تو فک میکنم بنظرم خدا خیلی دوستت داره و نظر ویژه روت داره،رفتی حرم التماس دعا،صورت دخترکوچیکم چند ماهیه جوش های متراکم میزنه دعا کن براش بیزحمت رفع بشه علتش هرچی که هست.خدا تو دلیتو برات نگه داره ایشالا

منکه بر عکس تو فک میکنم بنظرم خدا خیلی دوستت داره و نظر ویژه روت داره،رفتی حرم التماس دعا،صورت دخترک ...

مرسی عزیزم دلم انشالله اینطور که شما میگید باشه و دلم یکم اروم بگیره دلم میخواد برگردم به اون ادمی که قدیم بودم همونقدر ساده و دل پاک و حس میکنم خیلی ازش دور شدم😔

حتما عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم که همیشه هم خودت هم عزیزانت سالم و سلامت باشید و دختر گلتم انشالله مشکلی نداشته باشه و خیلی زود درمان بشه🙏🏻❤️ ممنونم ازت❤️❤️❤️

مرسی عزیزم دلم انشالله اینطور که شما میگید باشه و دلم یکم اروم بگیره دلم میخواد برگردم به اون ادمی ک ...

واقعا ازت ممنونم و نمی‌دونم چطور ازت تشکر کنم فقط از ته قلبم دعا میکنم که خدا هیچوقت دستتو ول نکنه.

واقعا ازت ممنونم و نمی‌دونم چطور ازت تشکر کنم فقط از ته قلبم دعا میکنم که خدا هیچوقت دستتو ول نکنه.

سلامت باشی عزیز دلم ممنونم از دعای قشنگت انشالله خدا همیشه بهمون نظر داشته باشه 

بزرگواری عزیزم ❤️❤️❤️❤️