2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من.

یک ساعته نمیتونم امضا بنویسم.

هر چی می نویسم نشون نمیده.

باید الان خواب می بودم

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

من...از غصه دندون جلویم...شکسته..الان خیلی ،شخص نیست ولی تا چند روز دیگه کامل میشکنه..امروزه بچه ها ...

دندونتون رو قبلا پر کرده بودین؟ 

‌اعتمادی‌که‌با‌رفتار‌‌`از‌بین‌بره‌با‌حرف‌برنمیگرده

چون تایپ نمی‌کنین

نه تایپ کردم حتی یه کاربر هم اومد نظر داد.

ولی امضام بعدش پاک شده بود.

هر چی می نویسم و ذخیره می کنم نشون نمیده.

امشب کدوم نی نی یار سر پسته؟

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

نه تایپ کردم حتی یه کاربر هم اومد نظر داد. ولی امضام بعدش پاک شده بود. هر چی می نویسم و ذخیره می ک ...

سر پست؟😂

نمیدونم واقعا 🤦🏼‍♀️

ولی یا از کلمه خوبی استفاده نکردید یا هم تایپ نکردید کپی کردید چیزی ك فکر کردم

+خدایاشکرت🤍