2821
2789
عنوان

این خیانته؟

313 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من چند ماه که نامزد کردم قبلا با نامزدم دوست بودم از اونجا که خیلی آدم حساس و شکاکی هستم ازش خواستم پرینت یکسال خطشو بگیره اونم انجام داد تو پرینتاش دیدم که به شماره دوست دختر قبلیش فقط سه تا پیام داده بوده اون زمان منم تو زندگیش بودم که بعد پیگیر شدم فهمیدم که نامزدم از دوست بردارش برای اون خانوم یه لپ‌تاپ گرفته و اون خانوم خواسته لپ تاپو بفروشه به نامزدم پیام داده نامزدمم شماره شو سیو میکنه به اسم یاسین اسم دختره یاسمن بوده گفتم خب چرا سیو کردی گفت واسه اینکه بدونم کیه کار نامزدمم یه جوریه که هزارتا شماره ممکنه بهش پیام بدن با اینکه بهم ثابت شده برا لپ تاپ بوده و فقط همون سه تا پیامم بوده ولی اصلا آروم نمیشم همش فک میکنم نکنه به بهونه لپ تاپ بهش گفته باشه بیا همو ببینیم شما چی فکر می‌کنین 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین کی بهت گفتم هر چی شکاکتر زندگیت بدتر میشه وحتی پنهون کاری بنده خدا ریگی داشت این کار نمیکرد کرد بعد شما میگی خیانت درضمن اون زمان دوستش بودی ن زنش

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
ببین کی بهت گفتم هر چی شکاکتر زندگیت بدتر میشه وحتی پنهون کاری بنده خدا ریگی داشت این کار نمیکرد کرد ...

اخه اون زمانم خیلی جدی بود رابطمون منو به خونوادش معرفی کرده بود خونواده منم در جریان بودن یعنی خیانت بوده این کارش؟

اخه اون زمانم خیلی جدی بود رابطمون منو به خونوادش معرفی کرده بود خونواده منم در جریان بودن یعنی خیان ...

ن چ خیانتی 🤦‍♀️فکرت درگیر نکن گلم خطتت هم عوض کردی تموم شد رفت 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

شکر خدا که این همه .....از ما دیده بازم میگه بیاید تو به کنید دوستون دارم

بابا مگه چی دیدی مگه اون موقع عقدت بوده مگه متعهد بوده بهت پرینت خودتم بگیری چک کنی خوبه یعنی تو این ی سال ی گناه تو کارنامت نیست خجالت داره ب نظرم اون بنده خداست 

هر چقدرم خوشگل و خوش اخلاق و خانواده دار باشی از خدا ک بالاتر نیستیم هیچکدوممون چ حقی داریم بنده های خدا رو نبخشیم اصلا.مگه چیکار کرده ب نظرم اصلا خطا هم نکرده.

هنوزم زنش نیستی ک متهد بهت باشه ک بعد ب خیانتش حتی!! بگیم خیانت

خیانت یعنی زدن زیر عقد و عهد و پیمان شرعی 

شکر خدا که این همه .....از ما دیده بازم میگه بیاید تو به کنید دوستون دارم بابا مگه چی دیدی مگه ا ...

گفتم که از همون اول همه چی جدی بود من نگفتم کسی حق اشتباه نداره یا کار من درسته همون اولم گفتم آدم شکاک و بدبینی هستم نسبت به همه چی برای همین خیلی حساسم 

شکر خدا که این همه .....از ما دیده بازم میگه بیاید تو به کنید دوستون دارم بابا مگه چی دیدی مگه ا ...

حالا به نظر شما این کار اگه اون موقع زنش بودم خیانت محسوب میشد؟

گفتم که از همون اول همه چی جدی بود من نگفتم کسی حق اشتباه نداره یا کار من درسته همون اولم گفتم آدم ش ...

آبجی میخوای زندگی کنی این مدل بری جلو ۵ سال هم دوام نداره چون هر از خدا بی خبری میتونه خرابش کنه

فردا اگهدچشمش چپ چرخید تو ی جوری قاطی میکنی انگار رفته سرت زن گرفته آدم باید واکنش متقابل متوازن نشون بده من انقد دیدم بعد ازدواج دوست ی نفر کرم ریخته راجب نامزد قبلی یارو بعد سر ی جمله تا کلی وقت قهر بودن. 

شما بخوای ب فیل فکر نکنی اولین چیزی ک ب فکرت میرسه فیله میگی ن امتحان کن

وقتی میگی فلانی چرا پیام داد خودت اونو خاص میکنی 

اونم یکیه مثل همه ک میخواسته کارش راه بیفته

مگه بهش گفته بدگرده تو رابطه ک بهش بگیم خیانت ن خیانت نیست

ی مدت یکی بهم پیام میداد به کل خاندان شک کردم 

بلاک ک شد راحت شدم

ببین چی باعث افراط در شکت شده اونو از بین ببر وگر ن زندگی پر از چیزاییه ک میشه بهشون شک کرد اما باید خوشبین بود تا از منافعشون بهرمند شد و اگه اینطور بمونی ضرر میکنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز