2777
2789
عنوان

زایمان

112 بازدید | 18 پست

سلام من یه نی نی به دنیا اوردم قرار بود طبیعی بچه بیاد اما سونو که دادم گفتن بچه به پا و صوزنش زیاد باید سزارین شی یهو بستریم کردن ک با سزارین بی حسی  بچه اوردن خلاصه بچه  یکم نتونستم نفس بکشه و احیاش کردن و بعد گفتن خوبه الان تو دستگاه فکنم تا سه روز بمونه برام دعا کنید من همین ۴ ماه پیش پدرمو از دست دادم نمیتونم ببینم بچمم چیزیش بشه 

خیالت راحت ،ب سلامتی میاریش ‌خونه شازده رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم انشالا خوب میشه زود سه روز ک چیزی نیست 

بچه جاری منم احیا کردن بعد بیست رو از بیمارستان مرخص شد سالم و سلامت

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگران نباش گلم انءشالله بسلامتی هردو برین خونه 

قدمش خیر باشه انءشالله 

خدا رحمت کنه باباتو روحش شاد اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
من تو هفته ۳۴هستم ک سونو این هفتم گفت بچت به پاس شاید احتمال داره برنگرده سز میشی منم نگرانم 

من سونو قبلیم کاملا اوکی بود بچه ولی این سونو هفته اخر یهو چرخید و ب پا شد وزنشم ۳و ۷۰۰ بود واسه همین گفتن نمیشه

نگران نباش گلم انءشالله بسلامتی هردو برین خونه  قدمش خیر باشه انءشالله  خدا رحم ...

مرسی عزیز دلم خیلی سختم بخدا وقتی دیدم بچه رو دارن احیا میکنن اخه بهوش بودم فقط بی حس خیلی ترسیدم خداروشکر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز