2789
عنوان

بچه ها کمک

49 بازدید | 9 پست

بنظرتون با مادرم راجب دوست پسرم صحبت کنم یا نه؟

با چه بهونه ای از خونه بزنم بیرون برای دیدن دوست پسرم

چون فکر میکنم نمیشه با چت طرفت رو خوب بشناسی و باید حتماً زود به زود از نزدیک ببینیش تا متوجه شخصیت طرف نقابلت بشی

و اینکه مادر من یکم سخت گیره در مورد اینکه زیاد برم بیرون 

چجوری متقاعدش کنم که بذاره تند تند برم بیرون ؟

🪽✨️او هزار زن در یک بدن بود؛همزمان شکننده و قوی،شیرین و سرکش،طوفانی و آرام 🌬گابریل مائورو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب سنتون سن مناسبیه بنظر من  بگو قصدش جدیه و اینا و بگو اگ سما نخواین من باهاش حرف نمیزنم  ...

من با این پسر ۳_۴ ساله توی رابطه ام 

اوایلش که به مادرم گفته یودم با این اقا توی رابطه هستم مادرم گیر داده بود بگو بیاد جلو

و اینکه نمیذاشت باهاش برم بیرون 

من بهش گفتم که ما اون رابطه رو تموم کردیم

میترسم بهش بگم هنوز رابطه مون ادامه داره و دویاره رفتار قبل رو داشته باشه

بنظرت رفتار اون موقعش بخاطر سنم بوده و الان اوکی تر میشه؟

🪽✨️او هزار زن در یک بدن بود؛همزمان شکننده و قوی،شیرین و سرکش،طوفانی و آرام 🌬گابریل مائورو

من با این پسر ۳_۴ ساله توی رابطه ام  اوایلش که به مادرم گفته یودم با این اقا توی رابطه هستم ...

خب نگرانیش بجاعه 

چرا پسره با مامانت ی صحبت نمیکنه مثلا بگه شرایطم اوک بشه میام ک دلگرم بشه 

اما بنظرم ربطی نداره اینجوری میفهمه واقن همو میخواین ک بیخیال هم نشدین

خب نگرانیش بجاعه  چرا پسره با مامانت ی صحبت نمیکنه مثلا بگه شرایطم اوک بشه میام ک دلگرم بشه&nb ...

پسره میگه من نمیتونم هیچ صحبتی در مورد آینده کنم چون شرایط اقتصادیم جوری نیست که بتونم حرفی بزنم یا قولی بدم من نمیتونم دختر کسی رو از خوشی ببرم بذارم توی بدبختی شرایطم فعلا طوری نیست که بتونم خونه بخرم به این دلیل زیاد نمیتونه به چشم مامانم دیده بشه 

و اینکه مامانم می‌شناسه پسره رو همشهری هستیم باهم

بخاطر اون حرف های پسره هم من یکم تردید دارم میترسم قصدش ازدوان نباشه و منو با این حرف ها بپیچونه 

پسره میگه من نمیتونم هیچ صحبتی در مورد آینده کنم چون شرایط اقتصادیم جوری نیست که بتونم حرفی بزنم یا ...

خب قطعا نیست چون کسی ک قصدش ازدواجخ میگ بدستت میارم اینا دگ بهانه ست