2777
2789

سندروم داون ها. از لحاظ جسمی سالمن کامل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید این سوالو میپرسم عزیزم اگه دوست داشتی جوابمو بده تو آزمایشا و سونو بارداری مشخص نبود؟ژنتیکی ...

نمیدونم عزیز بچه یکی از آشنایان ل دنیا اومده اینجوریه.برام سوال بود میتونن تحویل بهزیستی بدن یان

ببخشید این سوالو میپرسم عزیزم اگه دوست داشتی جوابمو بده تو آزمایشا و سونو بارداری مشخص نبود؟ژنتیکی ...

سندروم دان رو تو غربالگری میتونن تشخیص بدن چون تیغه بینیشون کوتاهه یاکلا ندارن 

ولی اوتیسم رو متاسفانه نمیتونن و اینکه تازه تو دوسالگی بچه تشخیص داده میشه 

نمیدونم عزیز بچه یکی از آشنایان ل دنیا اومده اینجوریه.برام سوال بود میتونن تحویل بهزیستی بدن یان

میتونن ولی اینجور بچه ها دوستداشتنی هستن ،خداروشکر که بچه های سالمی داریم ♥️

ولی دختر داییم سندروم داون داره ،الن۹سالشه ،کلاس هفتم رو میخونه ،اونقدر باهوشه که جهشی خونده و خیلی هم با ادب هستش ،بمن میگه ابجی اجازه میدی نینیتو بغل کنم ،ابجی میشه یک لیوان بمن آب بدی 

عزیزم تو بارداری مشخص میشه ،پیارسال بمنم گفتن پسرم اینجوریه ،ازمایشگاه نیلو تهران ازم خون گرفتن با هواپیما فرستادن آلمان دوهفته بعد نتیجش اومد که سالمه ،تو جواب ازمایشش حتی رنگ چشم و رنگ موهاش و جنسیتش و اینکه در اینده میتونه پدر بشه هم ذکر شده بود،هزینش اونموقع۱۵میلیون بود،پزشک با اعتماد به نفس میگفت جنین سندروم داونه برو وقت بگیر قانونی سقط کن ،من به اصرار خودم این ازمایشو انجام دادم