2777
2789
عنوان

بیداری؟؟؟چراا

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 97 پست
پریود نشدم دارم از درد میمیرم ولی خبری نیس دارم روانی میشم ،دخترمم گوش درد داره چن روزه همش سرم و دک ...

اخی عزیزم خدا شفاش بده 

میگه بیمار باشم اما بیمار پرست نه

خودم دمنوش زعفرون نبات بخور 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خودش به خیر‌کنه  پل دهاب هم جز کرمانشاهه؟  چند سال پیش زلزله بد اومده بوده !  ...

وای خدا نیاره اون روزو خیلی بد بود  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
چشم عزیزم ، یکم قوی باش عزیزم 

از هیچی قد بارداری نمیترسم بخدا دوتا بچت پشت سرهم اوردم خدا برام نگه داره ولی بدنم داغون شد این چندروز انقد داروگیاهی خوردم ولی هیچی،بچه شیر میدم خیلی اوضاع بدیه

دلیلش چیه؟

نمیدونم میکوبه بدجور

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
چیزی نخوردی؟ یکی رو صدا کن ی آب بخور 

خوردم آب خوردم نفس عمیق کشیدم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
از هیچی قد بارداری نمیترسم بخدا دوتا بچت پشت سرهم اوردم خدا برام نگه داره ولی بدنم داغون شد این چندر ...

ترشی خونگی چند قاشق بخور اگه اثر نکرد  یدونه آمپول پرژسترون بزن 

خوابم نی چون تو نی نی سایتم ازاین تایپکت ب اون تا یپک

🥲😅حوصله تایپکای نی نی سایتو ندارم 

یا یکی ولشون کرده یا بامادرشوهرشون دعواس شوهرطرف مادرشع 

یاهم خیانت به خدا که اینا زندگی نمیشن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

به فکر کارم دیگه موندم چیکار کنم مغزم درد داره انقد فکر کردم

چرااا خب! مشکلی دارین تو کارتون