2789

بله

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعیده

البته بستگی هم داره از قبل تو چه سطحی باشی واسه چه رشته‌ای و...

نمیتونم بگم غیرممکنه ولی صادقانه بگم تازه بخوای شروع کنی به خوندن واسه کنکور احتمالش به نظرم کم میاد برای رتبه زیر هزار

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بعد ی سوال دیگ من میخام رشته عربی تو علامه بخونم میگن ک تا ۴۰۵ دیگ آزمون استخدامیو برمیدارن 😔😔

نمیدونم اینو

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بعیده البته بستگی هم داره از قبل تو چه سطحی باشی واسه چه رشته‌ای و... نمیتونم بگم غیرممکنه ولی صاد ...

خب مثلا ۲ هزار میتونم؟

رشتم‌انسانیه و تازه میخام‌شروع کنم از فردا 

هدفم رشته عربیشه

خب مثلا ۲ هزار میتونم؟ رشتم‌انسانیه و تازه میخام‌شروع کنم از فردا  هدفم رشته عربیشه

من که نمیتونم بگم شما میتونی یا نه

باید با توجه به سطح خودت، زمانت، سطح آزمون، رقابت توش، دانشگاه مدنظرت و... خودت یه چیز حدودی حدس بزنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم