2777
2789
عنوان

کارت ب کارت

54 بازدید | 6 پست

بچها از آپ تاپ استفاده میکنم هی ارور میده 

باید چیکار کنم 

کسی تا حالا اینجوری شده

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

عزیزم ،من خواهرم گال داشت اومد خونه ی ما ،من و همسرم بعد از ۴ هفته تک و توک دونه زدیم،من چون میدونستم گال هست درمان رو شروع کردم،دوهفته پرمترین ،و ضدعفونیه تمام وسایل،الان ۳ هفته گذشته،من همچنان دونه ی جدید خیلی ریز میزنم بدون خارش،که خودش از حالت برامده خود به خود خارج میشه،من الان میخوام بدونم من هنوزم به گال مبتلا هستن یانه،و اینکه دور دوم که پرمترین رو زدیم،بعد از زدن پرمترین لباس تمییز پوشیدیم و ملافه ی تمیز،منتها صبح که در حمام کرم رو شستیم دیگه لباس و ملافه هارو عوض نکردم،همش الان نگرانم که نکنه چون بعد از شستن کرم لباس و ملافه هارو عوض نکردم الان دونه میزنم،خواهش میکنم اگه اطلاعاتی داری بهم کمک کن،دارم روانی میشم،۳ ماهه شبا کابوس گال میبینم

عزیزم ،من خواهرم گال داشت اومد خونه ی ما ،من و همسرم بعد از ۴ هفته تک و توک دونه زدیم،من چون میدونست ...

عزیزم اگه دونه هات شبیه همون قبلیاست باید بری پیش دکتر دوره رو دوباره شروع کنی 

هیچ نگران نباش رفع میشه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم اگه دونه هات شبیه همون قبلیاست باید بری پیش دکتر دوره رو دوباره شروع کنی  هیچ نگران نباش ...

عزیزم الان به دوتا دکتر زنگ زدم،جفتشون هم میگن،وقتی خارش نداری،و دونه های نزدیک به هم خارش دار نداری،گال نداری،این دونه ها هم که میبینی هرچیزی میتونه باشه،البته برای من بیشتر شبیه جوش سر سفید ریز هست،بازم نمیدونم،چیکار کنم

عزیزم الان به دوتا دکتر زنگ زدم،جفتشون هم میگن،وقتی خارش نداری،و دونه های نزدیک به هم خارش دار نداری ...

باید معاینه بشی عزیزم ببینن لکه هاتو 

ولی ممکنه هم هست واقعا گال نباشه