حانا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 171 عنوان فیلر زدید؟ 112 بازدید | 9 پست من چشمام گوده و ۲۷ سالمهبه نظرتون فیلر(ژل) بزنم زیر چشمم، ضرر نداره؟ بعدها زشت نمیشه؟ یا عفونت؟کسی تا حالا این کارو کرده؟ چه برندی زدید 1402/12/02 | 01:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مورتیشیاادامز۱۸ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 686 مواظب باش زدی یهو کورت نکنه دانشجو رشته روانشناسی / سفالگر و نقاش / اندکی علم علوم غریبه / کتابخوان و عاشق فیلم💚🌱
zahra_alz عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 2485 خیلی خوب میشه ، فیلر یه بخشیش جذب میشه بقیهش هم از بین میره چرا بعدا زشت شه
mahya11khanum عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 2107 زیر چشم رو اطلاع ندارم عزیزم ولی ژل لب زدم میخوای عکس بزارم 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
حانا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 171 خیلی خوب میشه ، فیلر یه بخشیش جذب میشه بقیهش هم از بین میره چرا بعدا زشت شه میگن ممکنه جمع بشه زیر چشممثل کایلی جنر که اخیرا عکساش پخش شده. من تو پیج های دکترها میبینم خوبه اما یکی از اشناها فیلر پیش دکتر زد و یع ماهه درگیر عفونته و هرروز داره چرک خشک کنی بیمارستانی میگیره
zahra_alz عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 2485 میگن ممکنه جمع بشه زیر چشم مثل کایلی جنر که اخیرا عکساش پخش شده. من تو پیج های دکترها میبینم ... خب حتما برند مرغوبی نبوده
حانا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 171 زیر چشم رو اطلاع ندارم عزیزم ولی ژل لب زدم میخوای عکس بزارم مبارکه عزیزم. اگر بشه که حتما
mahya11khanum عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 2107 مبارکه عزیزم. اگر بشه که حتما بمون بزارم الان 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍