2777
2789
واقعا پس چی کار کنم راهی نیست؟شاهد پیرینت تماساش،پیرینت مکالماتش 

ببین پرینت مکالماتش  وقتی خوبه که مثلا بابت این موضوع شما رو زده.. و شما نامه پزشک قانونی داشته باشی... یا یه مدرک مهم..... ببین این چیزا یه کم پیچیدس 

خب ولی تا میتونی از چتاش عکس بگیر.... شماره اونایی که شوهرت باهاشون هست و داشته باش.. تا بتونی یه مدرک قوی پیدا کنی و با این شنود و اینا کارش و بسازی

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا پس چی کار کنم راهی نیست؟شاهد پیرینت تماساش،پیرینت مکالماتش 

تو برا خودت ثابت بشه خیانت کرده کلی مهمه 

شوعرتم واسه ترس آبروش ب گوشت میشه و راحتتر و بدون اذیت طلاقتومیده 

ولی وقتی برا خودت ثابت نشده 

هر حرفی بزنی خودتوو مقصر میدونن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ای وای من نمیدونستم آلارم میده خوب شد گفتی،چرا لعنتی آلارم میده

جدیدا اینجوری شده 

ب خاطر  همین جاسوسیا 

ک خانواده ها تو گوشی هم میکنن 

اومدن گوشیها رو هوشمند کردن ک ی دکمه سبز ک نشون میده مکالمه داره ضبط میشه نشوندمیده 

البته هنوزم هست برنامه هایی ک کاملا مخفیه ولی من نتونستم تا الان پیدا کنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

جدیدا اینجوری شده   ب خاطر  همین جاسوسیا   ک خانواده ها تو گوشی هم میکنن& ...

بزار منم فردا بپرسم ببینم چه جوریه؟حتی اگه داخل خونه ام بزاریم رو گوشی نشون میده؟

خسته ترینم
ببین پرینت مکالماتش  وقتی خوبه که مثلا بابت این موضوع شما رو زده.. و شما نامه پزشک قانونی داشته ...

گوشیش و اصلا دست من نمیده رمز داره هزارتا سوراخ قایم میکنه

خسته ترینم
زن داره زندگیمو از هم میپاچه،شوهرم میگه باید طلاق بگیریم

متاسفام عزیزم 

گاهی وقتها نمیدونم چی بگم واقعا 

بگم بجنگ .... بگم تسلیم شو 

بگم چیکار کن 

خدایا من نفهمیدم چی جواب این بندت ک دلش آشوبه بدم نمیدونستم چی بگم 

خدایا تو ک هم میدونی هم میتونی،آرامش رو سهمش کن 

متاسفام عزیزم   گاهی وقتها نمیدونم چی بگم واقعا   بگم بجنگ .... بگم تسلی ...

خدا فقط داره نگاه میکنه،زندگیم داره خراب میشه مرد اصلا خونه نمیاد نه شب نه صبح نمیدونم کدوم قبرستونیه

خسته ترینم
بزار منم فردا بپرسم ببینم چه جوریه؟حتی اگه داخل خونه ام بزاریم رو گوشی نشون میده؟

فکر کنم اشتباه متوجه شدی 

من با برنامه ضبط مکالمه ک رو گوشی شوهرت بریزی بودم 

نه دستگاهه شنود .

دستگاه شنود رو اصلا پیدا نکردم 

ولی ی کار دیگم میتونی بکنی ک ریسک داره 

رو گوشی خودت برنامه ضبط مکالمه حرفهای(ی ایکون آبیه تو برنامه بازار ) نصب کنی و  بزاری رو ضبط صدا بذاری تو ماشین شوهرت .و بعد ک اومد خونه گوشیت برداری  و گوش کنی 

)اول ک گوشیت رو کاملا بدون صدا کن . دوم  وقتی زدی روی ضبط صدا . کاملا برنامه تو گوشیت ببند(ضبط مکالمه حرفه ای این قابلیت داره ک حتی ببندی هم ضبط میکنه )