2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

121 بازدید | 6 پست

دارم از دست شوهرم دق میکنم. خیلی بی منطقه و بی شعور. یه پسر یک ساله دارم امشب اینقد عصبانیم کرد مجبور شدم جیغ بکشم و خودمو بزنم پسرم از خواب بیدار شد. الان عذاب وجدان دارم برا پسرم.خیلی بد دهنهبه پدر و نادر فحشای زشت و ناموسی میده خدا بکشتش من و پسرم راحت شیم

لطفا برای به دنیا اومدن سالم نی نی تو دلیم و بهبود شرایط زندگیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون😍😍
آروم باش عزیزم با زدن خودت وجیغ و داد چیزی درست نمیشه. 

میدونم کاش خانواده حمایتگری داشتم. کاش پول داشتم. کاش میتونستم پسرمو تنها بزرگ کنم ول میکردم و از این زندگی میرفتم

لطفا برای به دنیا اومدن سالم نی نی تو دلیم و بهبود شرایط زندگیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم حق هیچ خانومی تجربه کردن اینجور چیزا نیست 

ولی میدونی مقام شهید چقدر بزرگه؟ خانوما وقتی  بچه داری میکنن و در برابر اخلاق گند شوهراشون صبر میکنن جهاد بزرگی میکنن حتی مقامش از شهید هم بالاتره 

همیشه بگو خدایا میبینی ک داره باهام چیکار میکنه سپردم ب خودت 

اینقدر قشنگ پدرش در میاد ک نگو چوب خدا صدا نداره

متاسفم حق هیچ خانومی تجربه کردن اینجور چیزا نیست  ولی میدونی مقام شهید چقدر بزرگه؟ خانوما وقتی ...

انشالله . واقعا دوستش ندارم. امیدوارم بمیره

میدونم کاش خانواده حمایتگری داشتم. کاش پول داشتم. کاش میتونستم پسرمو تنها بزرگ کنم ول میکردم و از ای ...

حالا که هیچ کدوم اینارو نداری به فکر راه چاره باش شاید بتونی درستش کنی.

حالا که هیچ کدوم اینارو نداری به فکر راه چاره باش شاید بتونی درستش کنی.

درست نمیشه. خدا از مادرش نگذره به خاطر تربیت کردن این تحفه