2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 66 پست
بله.خب اگه اخلاق اون خانوم خوب باشه شناختی ازش داشته باشید که خوبه من و شوهرم یکم طرز فکرامون از هم ...

من۳۴سالمه و اون۱۹سال. والا همینایی ک گفتید رفتارش بچگونستو اینا از همینا میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین  سن واس ازدواج برا اقا ۳۶ب بعد  هست   برا خانوم هام از ۳۰ ب بالا🙏

نه اتفاقا اصلا هم خوب نیست بهترین سن ازدواج بین 20-30 ساله ! هرچی سن میره بالاتر انعطاف شخصیتی میاد پایینتر ..از اون طرف اگه کسی ازدواج اولش به مشکل بربخوره در سن بالاتر کیس ازدواج کمتر و احتمال ازدواج مجدد و شروع از صفر براش سخت تر میشه ..از طرف دیگه برای تشکیل خانواده و فرزنداوری هم سن پدر مادر مهمه ! خانم ها تا سن35سالگی قدرت باروری خوبی دارن بعد از اون احتمال مشکلات ژنتیکی و ناباروری هست ! اون فرزند هم قطعا پدر مادر میانسال نمیخواد حداقل پدرمادر باید تا30سالگی فرزندشون بتونن پا به پای اش زندگی کنن نه اینکه فرزندشون در سن جوونی بشه عصای پدر مادر به جای خوشگذرونی و سفر مدام در بیمارستان و خانه باهم باشن بعدش هم فرزندشون از سن30 به بعد نگران فوت والدین اش باشه !

من۳۴سالمه و اون۱۹سال. والا همینایی ک گفتید رفتارش بچگونستو اینا از همینا میترسم

به هرحال یه مدت باهم اشناشید نامزدی برای این موقع هاست

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون