2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر من این چه حرفیه

پارک نری زشته

همینا که میگن برو پارک، نوبت خودشون بسه میگن یارو خسیسه

یا برو کافه که به هیچ عنوان مسئله ای که گفتین منطقی نیست

یا اگه تمرکز نداری برو رستوران

شیک و تمیز

درضمن، اگه از سفیدی موهات خجالت میکشی رنگ کن

استایل موهاتو تغییر بده. شوهر منم اوایل ۳۵ به بالا میخورد

فرستادمش رفت مدل مو و ریششو عوض کرد همه بهش میگن دهه هفتادی میخوری

حیفه اینطور میکنی با خودت

همسن همسر منی شما

و اینم بگم

همسر من همسن شماست، و خواهر زاده دهه هشتادی داره

کافه هم میریم

چرا فکر میکنی پیر شدی؟!!!!

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
بهترین  سن واس ازدواج برا اقا ۳۶ب بعد  هست   برا خانوم هام از ۳۰ ب بالا🙏

اون موقع دیگه شور و اشتیاقی باقی نمیمونه براشون

بعد چند سالگی میخوان بچه دار بشن؟ بچه بگه بابا بیا بریم پارک بیا باهام کشتی بگیر بگه حوصله باباجان برو کنار

بعدشم ریسک کند ذهنی و بیماری ذهنی و جسمی شدید تو بچه ها با والدین سن بالا بسیار بسیار بالاست طبق آمار مرکز بهداشت جهانی

اون موقع دیگه شور و اشتیاقی باقی نمیمونه براشون بعد چند سالگی میخوان بچه دار بشن؟ بچه بگه باب ...

شما درست میگی عزیزم 

اما  تجربه ای ک من داشتم واقعا  اذیت شدم   حتی  ب خودم میگم میاس اون زمان ک من ازدواج میکردم حداقل ده پونزده سال اختلاف یاشه ن این ک سه سال 

اللن پی بردم  ک مرد  باید سن بالا باشه ـ درکل این بگم اقایون چ سن بالا چه پاینن احساس ندارن 🙏

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏