2777
2789
عنوان

شوخی های بد

346 بازدید | 14 پست

من با آقایی ب قصد ازدواج تو رابطه ام 

ایشون خیلی شوخه با همه و درباره همه چی

بعضی وقتا ی شوخیایی می‌کنه ک آدم ناراحت میشه

مثلا ب شوخی میگه دختر سوار کردم ک واکنش منو ببینه یا میگه از کجا می‌دونی با فلانی حرف نمی‌زنم ک ببینه واکنشم چیه

بعدش من ناراحت میشم صد بار توضیح میده و میگه من آدم نمیشم 

نمیدونم چرا این شوخیا رو می‌کنه 

شوهر شما هم اینجور اخلاقی داره؟

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این واقعا بیشعوری هست نه شوخی، خیییلی سطح پایینه حتی اگه باسوادترین و پولدارترین ادم روی زمین باشه مورد مناسبی واس ازدواج با ادم حسابیا نیست، یکی لنگه خودش مناسبشه فقط.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
این واقعا بیشعوری هست نه شوخی، خیییلی سطح پایینه حتی اگه باسوادترین و پولدارترین ادم روی زمین باشه م ...

نمیدونم آخه واقن دوسم داره منم دوسش دارم عادت کردم بهش 

خیلی بهش گفتم حالا الان ی ذره کم ترش کرده این کارا رو 

:)
من شخصیتم بهم اجازه نمیده بیام بگم مثلا با فلان پسر فلان کارو کردم تا واکنششو ببینم یا بخندم 

قرار نیست واکنش شو ببینی قراره ادبش کنی مردا هر کاری میخان میکنن نگاه نمیکنن تو چ حسی بهت دست میره ولی تا تو همونکارو با خودشون نکنی رگ غیرت شون باد میکنه

You haven’t lived your best version yet...Your journey has just begun 🫀✨️

نمیدونم آخه واقن دوسم داره منم دوسش دارم عادت کردم بهش  خیلی بهش گفتم حالا الان ی ذره کم ترش ک ...

خود دانی ، مگه مجبورش کنی به خودسانسوری که یجا ازت میبره واقعا و سرد میشه بخاطر امر و نهی هات. یا هیییی بریزی تو خودت ، حتی بترسی که توی جمعی ببریش ک مبادا چیزی بگه آبروت بره و‌خیط بشی!!!  بهت میگم یکی مثل خودش باید باهاش باشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اینجوری خوبه  این نه هرچیزی میگه بعد جالبه خودشم می‌دونه ک حرفاش خوب نیس و میگه من کرم دارم آد ...

مقابله به مثل کن بفهمه کارش زشته

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون