2777
2789

فرا رسیدن نوروز و تعطیلات برای والدینی که اولین بار است طعم شیرین مادر و پدر شدن را تجربه می کنند، متفاوت تر است. نوروز و ایام تعطیلات با یک کوچولو  نیاز به برنامه ریزی خاص خود را دارد.  خاطرات شما در اولین نوروزی که نی نی کنارتون بود چگونه بود. با ما در میان بگذارید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولین عیدی که نی نی ام رو باردار بودم داداشم فوت شد.دومین عیدی که داداشم نبود نی نی ام کنارم بود... بهترین هدیه ی خدا نی نی بود که تسلی قلب و روح من و خانواده ام میتونست باشه.از خدا بخاطر این عیدی زیبا ممنونم.
بهترین دوستم آیینه است.چون هروقت من میگریم او به من نمیخندد.
منم موافقم نمیدونم چرا برنده ای درکار نیست!!! ولی به هرحال سوال جالبیه چون خودمم امسال اولین ساله که ی پسر کوچولو دارم و از بودنش خیلی خوشحالم.😁از خدا میخوام هرکسی آرزو داره سال بعد به همراه نی نی اش باشه... پارسال که باردار بودم انتظار امسال رو میکشیدم اما زمان مثل برق گذشت، انشاءالله که سلامتی هم کنار جمعمون باشه تا خیلی بهتر بگذره.
ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد ......حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
پارسال لحطه سال تحویل به تنها چیزی که فکر می کردم این بود سال دیگه این موقع نی نیم کنار مون پیش هفت سینه ولی امروز با تست بتا مشکوک امیدوارم همون لحظه نی نی واقعا تو دلم باشه خدایا شکرت
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94