2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی تا چه موقع؟

خب دانشگاه ها متفاوته 

بهتره از آموزش دانشگاتون بپرسی

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

خب پیگیر شو تو سایت دانشگاه و درخواست بده.. برو آموزش دانشگا

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خب پیگیر شو تو سایت دانشگاه و درخواست بده.. برو آموزش دانشگا

من یذره دیر تصمیم گرفتم برای اینکه بیام فرهنگیان به نظرت انصرافمو قبول میکنن؟

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
من یذره دیر تصمیم گرفتم برای اینکه بیام فرهنگیان به نظرت انصرافمو قبول میکنن؟

بله خب چرا نکنن

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

مگه مهلتتون تموم شده واسه انصراف و تحویل مدارک؟ 

چیزی ننوشته بود

خب سریعتر اقدام کنید د اول برید دانشگاه فرهنگیان و بپرسید

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز