2777
2789
هنوز وقتش نرسیده راهیه که باید طی کنی  یه خط نجات هست برات به زمانش میرسی بهش نترس خدا حواسش ب ...

خودم خیلی امید دارم که درس میشه اونی که میخام میشه ولی بعضی وقتا یه اتفاقی میفته که باز نا امید میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز وقتش نرسیده راهیه که باید طی کنی  یه خط نجات هست برات به زمانش میرسی بهش نترس خدا حواسش ب ...

میشه برا منم بگی امسال فیزیوتراپی قبول میشم؟ اگرنه چه رشته ایی میارم امسال؟ 

فردا خبر بدی می‌شنوم یا خوب؟

خودم خیلی امید دارم که درس میشه اونی که میخام میشه ولی بعضی وقتا یه اتفاقی میفته که باز نا امید میشم ...

حق داری حس میکردم سخت میگذره هی فکر میکنی داره حل میشه ولی باز مبهمه برات انگار داری توش گم میشی نمیدونی از چه راهی بری درسته؟ برا منم زیاد پیش اومده

نمیدونم چه مشکلیه ولی مطمئنم ازپسش برمیای تو قوی تر از اونی هستی که نشون میدی

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

میشه برا منم بگی امسال فیزیوتراپی قبول میشم؟ اگرنه چه رشته ایی میارم امسال؟  فردا خبر بدی می‌ش ...

احتمالش بالاست توی همین رشته پزشکی .خودتم بابتش خوشحال میشی

اینو چیزی حس نکردم

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

مرسی. عزیزم از اینکه بهم امید میدی ❤️🙏

کاری نکردم گلم😘❤موفق باشی

مرسی🧡

خواهش میکنم 

عزیزم، هنوزم هستین؟ میشه برا منم بگین؟  حسشو این روزا بهم میگی لطفا؟

عشقت؟ 

احتمالایسری رفتارش گیجت کرده حس کردم کمی بی حوصله باشه 

حرف میزنید ؟