2777
2789
هنوز وقتش نرسیده راهیه که باید طی کنی  یه خط نجات هست برات به زمانش میرسی بهش نترس خدا حواسش ب ...

خودم خیلی امید دارم که درس میشه اونی که میخام میشه ولی بعضی وقتا یه اتفاقی میفته که باز نا امید میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز وقتش نرسیده راهیه که باید طی کنی  یه خط نجات هست برات به زمانش میرسی بهش نترس خدا حواسش ب ...

میشه برا منم بگی امسال فیزیوتراپی قبول میشم؟ اگرنه چه رشته ایی میارم امسال؟ 

فردا خبر بدی می‌شنوم یا خوب؟

خودم خیلی امید دارم که درس میشه اونی که میخام میشه ولی بعضی وقتا یه اتفاقی میفته که باز نا امید میشم ...

حق داری حس میکردم سخت میگذره هی فکر میکنی داره حل میشه ولی باز مبهمه برات انگار داری توش گم میشی نمیدونی از چه راهی بری درسته؟ برا منم زیاد پیش اومده

نمیدونم چه مشکلیه ولی مطمئنم ازپسش برمیای تو قوی تر از اونی هستی که نشون میدی

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

میشه تگش کنید من نمیشناسم😢

توی تاپیک حس ششمی خودم تگش کردم ریپ زده الان اینقدر براش پیام میاد فکر نکنم جز تاپیک خودش جای دیگه ج بده

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

میشه برا منم بگی امسال فیزیوتراپی قبول میشم؟ اگرنه چه رشته ایی میارم امسال؟  فردا خبر بدی می‌ش ...

احتمالش بالاست توی همین رشته پزشکی .خودتم بابتش خوشحال میشی

اینو چیزی حس نکردم

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

عزیزم، هنوزم هستین؟ میشه برا منم بگین؟  حسشو این روزا بهم میگی لطفا؟

عشقت؟ 

احتمالایسری رفتارش گیجت کرده حس کردم کمی بی حوصله باشه 

حرف میزنید ؟