sahariiiiyyyy مدیر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 992 عنوان حس شیشمی هس؟ | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 56 پست میشه بگی مشکلم کی حل میشه ؟خوب هس یا بد ؟ 1402/12/02 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahariiiiyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 992 هنوز وقتش نرسیده راهیه که باید طی کنی یه خط نجات هست برات به زمانش میرسی بهش نترس خدا حواسش ب ... خودم خیلی امید دارم که درس میشه اونی که میخام میشه ولی بعضی وقتا یه اتفاقی میفته که باز نا امید میشم
nemidonem عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3294 حسم میگه خب میشه بگی من امسال فیزیوتراپی قبول میشم ؟ اگر نه چه رشته ای قبول میشم امسال؟
sahariiiiyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 992 @شاباله عزیزم میشه راجب تاپیکم نظر بدید خیلیییی نیاز دارم لطفا 🙏😢
nemidonem عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3294 هنوز وقتش نرسیده راهیه که باید طی کنی یه خط نجات هست برات به زمانش میرسی بهش نترس خدا حواسش ب ... میشه برا منم بگی امسال فیزیوتراپی قبول میشم؟ اگرنه چه رشته ایی میارم امسال؟ فردا خبر بدی میشنوم یا خوب؟
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7388 خودم خیلی امید دارم که درس میشه اونی که میخام میشه ولی بعضی وقتا یه اتفاقی میفته که باز نا امید میشم ... حق داری حس میکردم سخت میگذره هی فکر میکنی داره حل میشه ولی باز مبهمه برات انگار داری توش گم میشی نمیدونی از چه راهی بری درسته؟ برا منم زیاد پیش اومدهنمیدونم چه مشکلیه ولی مطمئنم ازپسش برمیای تو قوی تر از اونی هستی که نشون میدی درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
نیلدوس عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 4234 میشه تگش کنید من نمیشناسم😢 توی تاپیک حس ششمی خودم تگش کردم ریپ زده الان اینقدر براش پیام میاد فکر نکنم جز تاپیک خودش جای دیگه ج بده I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را
مژی_شهریوری عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 7552 میشه بگی من امسال فیزیوتراپی قبول میشم ؟ اگر نه چه رشته ای قبول میشم امسال؟ نه قبول نمیشی متاسفانه .. میفته برای سال بعد یاشاسین آذربایجان
sahariiiiyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 992 حق داری حس میکردم سخت میگذره هی فکر میکنی داره حل میشه ولی باز مبهمه برات انگار داری توش گم میشی نمی ... مرسی. عزیزم از اینکه بهم امید میدی ❤️🙏
sahariiiiyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 992 توی تاپیک حس ششمی خودم تگش کردم ریپ زده الان اینقدر براش پیام میاد فکر نکنم جز تاپیک خودش جای دیگه ج ... اینم شانس ماستمیشه هروقت تاپیک گذاشت منم تگ کنید ؟
nemidonem عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3294 نه قبول نمیشی متاسفانه .. میفته برای سال بعد شما فکر کنم کلا حس منفی داری نه؟اصلا حس ششم نیستی اگه بودی جواب سوالای خودتو میدادیپشیمون شدم ازت پرسیدم
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7388 میشه برا منم بگی امسال فیزیوتراپی قبول میشم؟ اگرنه چه رشته ایی میارم امسال؟ فردا خبر بدی میش ... احتمالش بالاست توی همین رشته پزشکی .خودتم بابتش خوشحال میشیاینو چیزی حس نکردم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
nemidonem عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3294 احتمالش بالاست توی همین رشته پزشکی .خودتم بابتش خوشحال میشی اینو چیزی حس نکردم مرسی🧡
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7388 مرسی. عزیزم از اینکه بهم امید میدی ❤️🙏 کاری نکردم گلم😘❤موفق باشی درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7388 مرسی🧡 خواهش میکنم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7388 عزیزم، هنوزم هستین؟ میشه برا منم بگین؟ حسشو این روزا بهم میگی لطفا؟ عشقت؟ احتمالایسری رفتارش گیجت کرده حس کردم کمی بی حوصله باشه حرف میزنید ؟ درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.