2777
2789
ممنون که برگشتین... مثلا کات شدیم، اما درواقع کمرنگ شدیم ولی از هم بی‌خبر نیستیم، هرازگاهی استوری غ ...

حسش مودیه آره ناراحتم میشه 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ،دیگه چی  واسش مثل بقیم؟کسیو دوس داره یا تنهاس؟

حس میکنم زیاد درگیر اینچیزا نمیشه آیندش براش مهمه برای خودتم ارزش قائله

تنهااحتمالش بالا

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

ممنونم عزیزم

خواهش گلم

امیدوارم آینده روشن وپراز خوشبختی داشته باشی 

حس میکنم زیاد درگیر اینچیزا نمیشه آیندش براش مهمه برای خودتم ارزش قائله تنهااحتمالش بالا

ادم مغروریه ولی اینطور ک خودش میگ واسش فرق میکنم و حواسش خیلی بهم هست ، میخام ارتباطمو باهاش تموم کنم نمیدونم کار درستی هس یانه ،ی سوال دیگم بپرسم 

تاحالا شده ازم خوشش بیاد به عنوان یک زن(نه صرفا ی دوست)؟

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏
مرسی قشنگم، ممنونم که وقت گذاشتی مهربون 🥰♥️

عزیزمی گلم😘😘❤

ادم مغروریه ولی اینطور ک خودش میگ واسش فرق میکنم و حواسش خیلی بهم هست ، میخام ارتباطمو باهاش تموم کن ...

درسته شاید توی نشون دادن احساساتش خوب نباشه ولی خودمم حس میکنم بهت اهمیت بده

باید ببینی آدم زندگیت هست یا نه .با قلبت نه بلکه با منطقت 

سعی کن بیشتر بشناسیش اما اگه میدونی همینجوریشم اذیت میشی ارتباطتو کمتر کن

حس میکنم یه حسایی داره 

اعتراف کرده حسشو؟

درسته شاید توی نشون دادن احساساتش خوب نباشه ولی خودمم حس میکنم بهت اهمیت بده باید ببینی آدم زندگیت ...

یبار گفت من جواب هیچکسو تو روز تعطیل نمیدم ولی به تو چند بار زنگ زدم یعنی برات ارزش قائلمو و متفاوتی برام

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏
یبار گفت من جواب هیچکسو تو روز تعطیل نمیدم ولی به تو چند بار زنگ زدم یعنی برات ارزش قائلمو و متفاوتی ...

غیرمستقیم اشاره کرده براش مهمی