2777
2789
عنوان

برادر زادم عکس نودی میده به رلش

432 بازدید | 17 پست

۱۵ سالشه چند روزه راهی بیمارستانا شده سر این قضیه.هیچی نمیخوره  معدش خراب شده هرچی میخوره بالا میاره یه هفتس بستریه . مادرش میترسه به پدرش بگه چون تعصبیه .میترسم اخرش فرار کنه.با یه مشت لات و لوت در افتاده میگه باید با اینا رل بزنم ...حالا اونا یه مشت  ادم هرشب مست قمه کش معتاد 😫 دختر برادرم عین ماه میمونه هرجا میره از قشنگی همه محوش میشن 

افسرده افسرده شده.میخواد بره موهاشو تیغ کنه😭باهیچکی حرف نمیزنه.قبول نمیکنه بره مشاوره.دارم دق میکنم.تروخدا نگید به تو چه و دخالت نکن همه جون منه برادرزادم

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش تو گوشی دید که چجور پسرین .اینم همش عکس داده بهشوت ازخودش .گوشی رو ازش گرفتا اینم لج کرده هیچی نمیخوره و راهی بیمارستانا شده 

سابقه خودکشی ناموفق داره

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
تهدیدش کردن؟ 

نه میگه عاشقشم

الان مشکل چیه

میگه باید بزاری باهاشون تو رابطه بمونم

چی بگم خیلی سخته نذر بردار از امام حسین بخواه کمکش کنه 

سرکتاب برداشته مادرش گفته دخترتون با کسیه که دنبال بدنام کردن دخترتونه هرچی زودتر جلوشو بگیرین.چندبارم با پسره قرار پنهونی گذاشته

دخترا ی نوجوان کلا از دست رفتن .. بعد میگن بچه بیاریم ک چی بشه واقعا 

مادرش دیابت داره داره سکته میکنه از دستش😭میترسم داداشم بفهمه اگه اون بفهمه مادرشو طلاق میده 😫

خدا براه راست هدایت کنه هممونو بزور هم که شده ببریدش پیش مشاور بگو بیا شاید اون مارو قانع کرد گذاشتیم تو با اون پسره ادامه بدی مبادا مادرش کوتاه بیاد فقط حواسش باشه کار دست خودش نده 

خدا براه راست هدایت کنه هممونو بزور هم که شده ببریدش پیش مشاور بگو بیا شاید اون مارو قانع کرد گذاشتی ...

حرف هییییچکس رو قبول نمیکنه از پسره بت ساخته برا خودش و میپرستتش.جوری گریه میکنه که انگار شوهرش مرده😭فالگیر به مادرش گفته دخترتون تو۱۸ستلگی ازدواج میکنه با یکی از فامیلهای پدرش😭ینی داداشم مجبور میشه بدتش به پسرعموم اخ خدا چه رویاهایی براش داشتم😭