2789
عنوان

لطفا بیایید

159 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من مدتی هست تنگی نفس شدید میگیرم چند بار در حدی حالم بد شد بهم اکسیژن وصل کردن ارام بخش دانش آموزم 

دکتر گفت  حمله عصبی هست 

الان که دارو میخورم هم خوب نمیشم ترو خدا راهنماییم کنید دارم دیونه میشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رفتم گفت نیست 

به این حالت، حملات پانیک میگن دکتر اعصاب روان برو نه مغز و اعصاب

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
به این حالت، حملات پانیک میگن دکتر اعصاب روان برو نه مغز و اعصاب

اره دکتر گفت 

پیش اعصاب روان رفتم پبش مغز اعصاب رفتم پیش قلب رفتم پیش ریه رفتم  دیگه نمیدونم چه کار کنم

دوباره برو دکتر دکتذ های مختلف من یک مدت بدجور مریض شدم کلی دکتر مختلف رفتم آخر یت دکتر عمومی تشخیص ...

چقدر دیگه خسته شدم وقت ندارم نمیدونم درس بخونم یا برم دکتر

اره دکتر گفت   پیش اعصاب روان رفتم پبش مغز اعصاب رفتم پیش قلب رفتم پیش ریه رفتم  دیگ ...

پس میمونه فقط یه راه ،بی خیالی،من خودم آنقدر همین حملات برام اتفاق میفته که نگو،من از خود خوری زیادصدامم می گرفت یکی بهم گفت کمی بی خیال باش،یه کوچولو بی خیال تر از قبل شدم الان نسبت به قبل بهترم اما به نظرم بیشتر باید بی خیال باشم واسه هر چیزی جوش نزنم ولی بیشتر اوقات نمی شه،،خب خودمون داغون میشیم

کمی بی خیال باش

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
پس میمونه فقط یه راه ،بی خیالی،من خودم آنقدر همین حملات برام اتفاق میفته که نگو،من از خود خوری زیادص ...

دست خودم نیست شبا از تنگی نفس نمیتونم بخوابم یک سنگینی روی قفسه سینه هست

دست خودم نیست شبا از تنگی نفس نمیتونم بخوابم یک سنگینی روی قفسه سینه هست

,منم همین جورم به خدا طوری که تا چند وقت پیش حالت خفگی توی خواب برام منو از خواب بیدار می کرد فکر می کردم سرمو بعد خفگی داخل آب از زیر آب آوردم بیرون به زورنفسم بالا میومد دکتر گفت این خیلی خطرناکه آنقدر دکتر رفتم که خسته شدم اعصابم تقریبا،تمام زندگی منو مختل کرده،روزی ده دوازده تا قرص می خورم ولی اون حالت خفگی توی خواب رو دیگه الان ندارم ولی دائم تو راه گلوم انگار یه توپک. گذاشتن قفسه سینه ام سنگین میشه انگار یه چیز صد کیلویی گذاشتن رو سینم تصمیم گرفتم کمی بیخیال باشم اینجوری کمی بهترم